A hazai italfogyasztási trendek bemutatása, a visegrádi Silvanus Hotel példáján keresztül

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Cseresznyés Klaudia Emese
További közreműködők: Csabáné Budea Ildikó
Kulcsszavak:alkoholfogyasztás
italfogyasztás
Magyarország
szálloda
trendek
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55552

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg55552
005 20240715101237.0
008 240715suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Cseresznyés Klaudia Emese 
245 1 2 |a A hazai italfogyasztási trendek bemutatása, a visegrádi Silvanus Hotel példáján keresztül  |c Cseresznyés Klaudia Emese  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Az élményközpontú vendéglátás és az italfogyasztási trendek egyre növekvő fontossággal bírnak a turizmus és vendéglátás területén. Projektmunkám a személyes tapasztalataim és élményeim alapján, továbbá a releváns szakirodalmi eredmények alapján járja körül a témát. Az ételek és italok kiválasztásának és ajánlásának fontosságát hangsúlyozza a vendégek elégedettségének biztosításában, amely az üzleti siker alapvető eleme. A szállodai működés minden aspektusában az élmények teremtése és az azokkal kapcsolatos visszajelzések kezelése kulcsfontosságú. 
695 |a alkoholfogyasztás 
695 |a italfogyasztás 
695 |a Magyarország 
695 |a szálloda 
695 |a trendek 
700 1 |a Csabáné Budea Ildikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55552/1/Cseresznye%CC%81s_Klaudia_FOSZK-TV2024_tavasz.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55552/2/Projektmunka%20b%C3%ADr%C3%A1lati%20lap%20Csereszny%C3%A9s%20Klaudia%202024.pdf  |z Dokumentum-elérés