A hazai italfogyasztási trendek bemutatása, a visegrádi Silvanus Hotel példáján keresztül
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Kulcsszavak: | alkoholfogyasztás italfogyasztás Magyarország szálloda trendek |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55552 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55552 | ||
| 005 | 20240715101237.0 | ||
| 008 | 240715suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Cseresznyés Klaudia Emese | |
| 245 | 1 | 2 | |a A hazai italfogyasztási trendek bemutatása, a visegrádi Silvanus Hotel példáján keresztül |c Cseresznyés Klaudia Emese |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Az élményközpontú vendéglátás és az italfogyasztási trendek egyre növekvő fontossággal bírnak a turizmus és vendéglátás területén. Projektmunkám a személyes tapasztalataim és élményeim alapján, továbbá a releváns szakirodalmi eredmények alapján járja körül a témát. Az ételek és italok kiválasztásának és ajánlásának fontosságát hangsúlyozza a vendégek elégedettségének biztosításában, amely az üzleti siker alapvető eleme. A szállodai működés minden aspektusában az élmények teremtése és az azokkal kapcsolatos visszajelzések kezelése kulcsfontosságú. | |
| 695 | |a alkoholfogyasztás | ||
| 695 | |a italfogyasztás | ||
| 695 | |a Magyarország | ||
| 695 | |a szálloda | ||
| 695 | |a trendek | ||
| 700 | 1 | |a Csabáné Budea Ildikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55552/1/Cseresznye%CC%81s_Klaudia_FOSZK-TV2024_tavasz.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55552/2/Projektmunka%20b%C3%ADr%C3%A1lati%20lap%20Csereszny%C3%A9s%20Klaudia%202024.pdf |z Dokumentum-elérés |