Gasztvitál cégcsoport tevékenységének bemutatása
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | 20. század cég(ek) közétkeztetés kutatás vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55553 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55553 | ||
| 005 | 20240715101239.0 | ||
| 008 | 240715suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Varga Gergely Gyula | |
| 245 | 1 | 0 | |a Gasztvitál cégcsoport tevékenységének bemutatása |c Varga Gergely Gyula |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A szakdolgozatom a Gasztvitál cégcsoport közétkeztetési tevékenységének bemutatására összpontosít, különös tekintettel a készétel gyártásra. Részletesen elemeztem a vendéglátó egységek áruforgalmi folyamatait, kezdve az alapanyagok beszerzésétől, az élelmiszer-előkészítésen át, egészen a kiszolgálásig. Dolgozatomban kiemeltem az élelmiszer-biztonsági előírások és minőségi szabványok betartásának jelentőségét a higiéniai sztenderdek fenntartásában. Bemutattam a cégcsoport által alkalmazott modern technológiákat és folyamatokat, amelyek hozzájárulnak az élelmiszerbiztonsághoz és a hatékony működéshez. Az elemzés során külön figyelmet fordítottam a közétkeztetés és készétel gyártás integrálására, valamint a fenntartható gyakorlatok alkalmazásával. | |
| 695 | |a 20. század | ||
| 695 | |a cég(ek) | ||
| 695 | |a közétkeztetés | ||
| 695 | |a kutatás | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55553/1/Varga%20Gergely%20Gyula%20Gasztvita%CC%81l%20ce%CC%81gcsoport%20teve%CC%81kenyse%CC%81ge%CC%81nek%20bemutata%CC%81sa.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55553/2/Melle%CC%81klet.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55553/3/Varga%20Gergely_Projektmunka_%C3%A9rt.pdf |z Dokumentum-elérés |