Rendezvényszervezés a Gundel Palotában

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Szűcs Liza
Other Authors: Schultz Éva
Kulcsszavak:21. század
fenntartható fogyasztás
hagyományok
rendezvényszervezés
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55556
Description
Abstract:A projektmunka a Gundelben történő rendezvényekről szól. Bemutatja a Gundel Étterem 130 éves múltját. Fontos témája a 2021-es újra nyitás után bekövetkező változások vizsgálata, melyeket az új üzemeltető, az Eventrend Group hozott be a Gundel Palota életébe. Bemutatja a magyar kultúra és hagyományok megőrzésének fontosságát is. A rendezvényszervezés szakma ismertetése őskortól napjainkig, valamint a különböző rendezvénytípusok és célok leírása. A projektmunka népszerűsíteni kívánja a Gundel Palotát, mint rendezvényhelyszínt, mivel sok ember nem tudja, hogy a Gundel nem csak étterem, hanem kiváló helyszín sok fajta rendezvény számára. Ennek fényében mutatja be a 9 rendezvényterem vendég kapacitását és stílusát. A rendezvényszervezők munkáját ismerteti egy általam készített kérdőíven keresztül, valamint a megmaradt ételek megmentésére tesz javaslatokat. Az erre vonatkozó jogszabályok leírásának alapján, javasolja , hogy a Gundel Étterem hogyan válhatna fenntarthatóbbá. A fenntarthatóbb értékekkel hogyan mutatna példát más éttermeknek, valamint milyen szerepe lenne a társadalmi felelősségvállalásban.