A kézműves termékek szerepe a szakképzésben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Fekszi Emese
További közreműködők: Dr. Lenkovics Dr. Beatrix
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:gasztronómia
gasztrotörténet
szakácsművészet
szakképzés
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55597

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg55597
005 20240715101342.0
008 240715suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Fekszi Emese 
245 1 2 |a A kézműves termékek szerepe a szakképzésben  |c Fekszi Emese  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Kutatásom alapproblémája: ,,A szakács szakképzés fejlesztési lehetőségei”, célkitűzése ,,A kézműves termékek beillesztése az oktatásba”, melyet azért tartok fontosnak, mert egyrészt korábbi kutatásaimra hivatkozva azt tapasztalom, hogy egyre nagyobb a kézműves termékek iránti igény, másfelől pedig még nem született hasonló kutatás ezen a területen, így munkásságom nem csak aktuális, hanem abszolút hiánypótló is.Kutatásmódszertanként a szekunder – rendelkezésre álló szakirodalom feldolgozása – mellett primer módszert alkalmazok, ennek megfelelően kérdőívet készítek a vendéglátóipari oktatási intézmények pedagógusainak részére. A komplex eredmények érdekében a szakképzésben dolgozók mellett az ágazatban aktívan tevékenykedők körében szintén vizsgálódom, mely területen a budaörsi Rutin Gasztrolubickoló egyik séf-tulajdonosával készítek mélyinterjút. 
695 |a gasztronómia 
695 |a gasztrotörténet 
695 |a szakácsművészet 
695 |a szakképzés 
695 |a vendéglátóipar 
700 1 |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55597/1/Fekszi%20Emese_H0KXIH.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55597/2/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Fekszi%20Emese.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55597/3/FEKSZI%20EMESE%20Szakoktat%C3%B3%20BA%20b%C3%ADr%C3%A1lati%20lap%202024%20m%C3%A1solata%20m%C3%A1solata.pdf  |z Dokumentum-elérés