A kézműves termékek szerepe a szakképzésben
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | gasztronómia gasztrotörténet szakácsművészet szakképzés vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55597 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg55597 | ||
005 | 20240715101342.0 | ||
008 | 240715suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Fekszi Emese | |
245 | 1 | 2 | |a A kézműves termékek szerepe a szakképzésben |c Fekszi Emese |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Kutatásom alapproblémája: ,,A szakács szakképzés fejlesztési lehetőségei”, célkitűzése ,,A kézműves termékek beillesztése az oktatásba”, melyet azért tartok fontosnak, mert egyrészt korábbi kutatásaimra hivatkozva azt tapasztalom, hogy egyre nagyobb a kézműves termékek iránti igény, másfelől pedig még nem született hasonló kutatás ezen a területen, így munkásságom nem csak aktuális, hanem abszolút hiánypótló is.Kutatásmódszertanként a szekunder – rendelkezésre álló szakirodalom feldolgozása – mellett primer módszert alkalmazok, ennek megfelelően kérdőívet készítek a vendéglátóipari oktatási intézmények pedagógusainak részére. A komplex eredmények érdekében a szakképzésben dolgozók mellett az ágazatban aktívan tevékenykedők körében szintén vizsgálódom, mely területen a budaörsi Rutin Gasztrolubickoló egyik séf-tulajdonosával készítek mélyinterjút. | |
695 | |a gasztronómia | ||
695 | |a gasztrotörténet | ||
695 | |a szakácsművészet | ||
695 | |a szakképzés | ||
695 | |a vendéglátóipar | ||
700 | 1 | |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55597/1/Fekszi%20Emese_H0KXIH.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55597/2/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Fekszi%20Emese.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55597/3/FEKSZI%20EMESE%20Szakoktat%C3%B3%20BA%20b%C3%ADr%C3%A1lati%20lap%202024%20m%C3%A1solata%20m%C3%A1solata.pdf |z Dokumentum-elérés |