Borok a New York Palotában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Füle Petra
További közreműködők: Nagy Mihály
Kulcsszavak:borászatok
borkultúra
borok
borvidékek
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55650

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg55650
005 20240715101503.0
008 240715suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Füle Petra 
245 1 0 |a Borok a New York Palotában  |c Füle Petra  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A projektmunka témája az Itallap elemzés, melyet én a gyakorlati helyem, a New York Kávéház Anantara Hotel alapján dolgoztam ki. Mivel középiskolás korom óta vendéglátást tanulok, ezt is végeztem, nem nagyon volt kérdés számomra, hogy egy olyan témát választok, melyben a borok szerves részt képviselnek. Dolgozatomban megvizsgáltam a szakirodalmi rész során, hogy hogyan is készülnek a borok, hogyan jut el a bor a szüreteléstől a palackozásig. A kutatásomhoz pedig egy interjút, és egy kérdőívet állítottam össze. Az interjú során főleg a Kávéház vendégeinek borfogyasztását vizsgáltam meg. Ezzel szemben a kérdőívben a kávézóba járást, és az általános borfogyasztással kapcsolatos adatokat kérdeztem meg. Mi alapján választanak bort? Hol fogyasztják azokat? Valamint, hogy melyik bort kedvelik a legjobban a Kávéház kínálata közül.? 
695 |a borászatok 
695 |a borkultúra 
695 |a borok 
695 |a borvidékek 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Nagy Mihály  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55650/1/Projektmunka%20BGE%20KVIK.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55650/2/Projektmunka_%C3%A9rt_F%C3%BCle_Petra.pdf  |z Dokumentum-elérés