Borok a New York Palotában
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | borászatok borkultúra borok borvidékek vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55650 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg55650 | ||
005 | 20240715101503.0 | ||
008 | 240715suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Füle Petra | |
245 | 1 | 0 | |a Borok a New York Palotában |c Füle Petra |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A projektmunka témája az Itallap elemzés, melyet én a gyakorlati helyem, a New York Kávéház Anantara Hotel alapján dolgoztam ki. Mivel középiskolás korom óta vendéglátást tanulok, ezt is végeztem, nem nagyon volt kérdés számomra, hogy egy olyan témát választok, melyben a borok szerves részt képviselnek. Dolgozatomban megvizsgáltam a szakirodalmi rész során, hogy hogyan is készülnek a borok, hogyan jut el a bor a szüreteléstől a palackozásig. A kutatásomhoz pedig egy interjút, és egy kérdőívet állítottam össze. Az interjú során főleg a Kávéház vendégeinek borfogyasztását vizsgáltam meg. Ezzel szemben a kérdőívben a kávézóba járást, és az általános borfogyasztással kapcsolatos adatokat kérdeztem meg. Mi alapján választanak bort? Hol fogyasztják azokat? Valamint, hogy melyik bort kedvelik a legjobban a Kávéház kínálata közül.? | |
695 | |a borászatok | ||
695 | |a borkultúra | ||
695 | |a borok | ||
695 | |a borvidékek | ||
695 | |a vendéglátás | ||
700 | 1 | |a Nagy Mihály |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55650/1/Projektmunka%20BGE%20KVIK.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55650/2/Projektmunka_%C3%A9rt_F%C3%BCle_Petra.pdf |z Dokumentum-elérés |