Egy vidéki és egy budapesti étterem összehasonlítása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Makai Anita
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:étterem
kínálat
összehasonlító elemzés
turizmus
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55678

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg55678
005 20240715101536.0
008 240715suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Makai Anita 
245 1 0 |a Egy vidéki és egy budapesti étterem összehasonlítása  |c Makai Anita  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Két kínálatát tekintve hasonló étterem összehasonlításáról szól a szakdolgozat. Az egyik egy Balaton déli partján, Fonyódon elhelyezkedő, míg a másik egy Budapest belvárosában fekvő vendéglátó egység. A dolgozat olvasása során betekintést nyerhet az olvasó az étlap, illetve itallap készítés szabályaiba, megismerheti a kínálat fogalmát, a szezonalitást, valamint a marketing jelentőségét is. Megtudhatja, hogy miért fontos a hazai termékek forgalmazása. Ezt követi egy kutatás, melyben két interjú is található, valamint egy kérdőív, melyek átfogóbb képet adhatnak a balatoni, illetve a budapesti vendéglátásról. 
695 |a étterem 
695 |a kínálat 
695 |a összehasonlító elemzés 
695 |a turizmus 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Gancsovné Rossi Krisztina  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55678/1/Szakdolgozat%20Makai%20Anita%20TNCPS2.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55678/2/Makai%20Anita%20Szakd_%C3%A9rt.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55678/3/Makai_Anita_TNCPS2_b%C3%ADr%C3%A1lat.pdf  |z Dokumentum-elérés