Egy vidéki és egy budapesti étterem összehasonlítása
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | étterem kínálat összehasonlító elemzés turizmus vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55678 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55678 | ||
| 005 | 20240715101536.0 | ||
| 008 | 240715suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Makai Anita | |
| 245 | 1 | 0 | |a Egy vidéki és egy budapesti étterem összehasonlítása |c Makai Anita |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Két kínálatát tekintve hasonló étterem összehasonlításáról szól a szakdolgozat. Az egyik egy Balaton déli partján, Fonyódon elhelyezkedő, míg a másik egy Budapest belvárosában fekvő vendéglátó egység. A dolgozat olvasása során betekintést nyerhet az olvasó az étlap, illetve itallap készítés szabályaiba, megismerheti a kínálat fogalmát, a szezonalitást, valamint a marketing jelentőségét is. Megtudhatja, hogy miért fontos a hazai termékek forgalmazása. Ezt követi egy kutatás, melyben két interjú is található, valamint egy kérdőív, melyek átfogóbb képet adhatnak a balatoni, illetve a budapesti vendéglátásról. | |
| 695 | |a étterem | ||
| 695 | |a kínálat | ||
| 695 | |a összehasonlító elemzés | ||
| 695 | |a turizmus | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55678/1/Szakdolgozat%20Makai%20Anita%20TNCPS2.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55678/2/Makai%20Anita%20Szakd_%C3%A9rt.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55678/3/Makai_Anita_TNCPS2_b%C3%ADr%C3%A1lat.pdf |z Dokumentum-elérés |