Biotermékek megjelenése a háztartásokban, valamint a hazai vendéglátó szektorban
Saved in:
Main Author: | Sztrikinácz Bence Zsolt |
---|---|
Other Authors: | Lugasi Dr. Andrea |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | biogazdálkodás biotermékek fenntarthatóság ökológiai gazdálkodás vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55696 |
Similar Items
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek - és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Csorba Regina
: Csorba Regina
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek – és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Haller Orsolya
: Haller Orsolya
A biotermékek és azok megjelenése a vásárlói szokásokban
: Cser Szandra
: Cser Szandra
Biotermékek a vendéglátásban
: Balogh Orsolya
: Balogh Orsolya
IoT eszközök a háztartásokban
: Ájpli Máté
: Ájpli Máté
Magyar biotermékek helyzete és lehetőségei külföldön
: Rédei Ákos
: Rédei Ákos
Fluktuáció vizsgálata a vendéglátó szektorban
: Buzár Patrik Gábor
: Buzár Patrik Gábor
Helyi- és biotermékek a francia iskolai étkeztetésben
: Simon Eszter
: Simon Eszter
A fenntarthatóság fontossága a háztartásokban és a gasztronómiában
: Gajdács Nikoletta
: Gajdács Nikoletta
Gazdálkodj okosan - az okoseszközök szerepe a háztartásokban és a világgazdaságban
: Boldizsár Lívia
: Boldizsár Lívia
Az információs és kommunikációs ellátottság a háztartásokban és az üzleti szféréban
: Kalló Brigitta
: Kalló Brigitta
Helytelen élelmiszertárolás és konyhai higiénia a háztartásokban és az abból adódó betegségek
: Bakó Stefánia
: Bakó Stefánia
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek és ezek felhasználása a hazai vendéglátásban a Nimród Bioszálloda és Bioétterem példáján keresztül bemutatva
: Bagdány Zsuzsanna
: Bagdány Zsuzsanna
Az élelmiszerreklámok szerepe, valamint az egészséges életmód megjelenése a hazai kommunikációban
: Bálint Bettina
: Bálint Bettina
A hazai vendéglátó trendek és a szakképzési gyakorlat
: Tóth Boglárka
: Tóth Boglárka
A hazugság pszichológiája, valamint megjelenése mindennapi életünkben
: Török Petra
: Török Petra
Vállalati társadalmi felelősségvállalás megjelenése és annak hatásai a fogyasztói szokásokra a hazai KKV szektorban
: Egerszegi Nóra
: Egerszegi Nóra
A vendéglátó szakmák népszerűsége a felnőttoktatásban, a moduláris valamint az új szakképző rendszerben
: Mazán Barbara Lilla
: Mazán Barbara Lilla
Az egri vendéglátós munkaerőpiac elvárásainak összevetése a vendéglátó szakképzéssel
: Dobai Ákos Tóbiás
: Dobai Ákos Tóbiás
Vezető beosztásban dolgozók véleménye és tapasztalatai az elkötelezettségről napjainkban az IT és a vendéglátó szektorban
: Gábor-Káveczki Barbara
: Gábor-Káveczki Barbara
A japán gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Herke Zsolt Gábor
: Herke Zsolt Gábor
Generációváltás a hazai KKV szektorban A vállalkozástulajdonosok cégutódlással és üzletrészörökléssel kapcsolatos szándékaik a családi- és a nem családi tulajdonú vállalkozások esetében /
: Jakab Zsolt
: Jakab Zsolt
A THAIFÖLDI KONYHA BEMUTATÁSA ÉS MEGJELENÉSE A HAZAI VENDÉGLÁTÁSBAN VALAMINT AZ ORSZÁG JELLEMZŐ ÉTKEZÉSI SZOKÁSAI
: Czudar Koppány
: Czudar Koppány
Stratégiai menedzsment a KKV szektorban. A hosszútávú tervezés kihívásai a kis- és középvállalkozások körében. Hosszútávú tervezés hatása a hazai vendéglátó szektorban működő KKV-kra, menedzsmentre, fejlődésre és versenyképességre fókuszálva.
: Kordás Réka Erika
: Kordás Réka Erika
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Takács Dóra
: Takács Dóra
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Murár Fanni
: Murár Fanni
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Miklósovics Nikolett
: Miklósovics Nikolett
Fogyasztói magatartás vizsgálata a vendéglátó szektorban egy fővárosi és egy vidéki városban található kézműves hamburgerezőn keresztül
: Erdős László
: Erdős László
Az Al Rabló étterem fő vendéglátó folyamatainak bemutatása
: Tőkei Bence
: Tőkei Bence
Folyamatok optimalizálása a szolgáltatói szektorban, valamint hatása egy nagyvállalatra nézve
: Strausz Richárd
: Strausz Richárd
Konfliktuskezelés az adott vendéglátó egységben
: Magyar Lajos
: Magyar Lajos
Fenntartható és energiahatékony vendéglátó vállalkozás
: Tóth Dávid János
: Tóth Dávid János
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge
: Nagy Őszike Csenge
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata
: Móré Luca Kata
Élőzenés vendéglátó üzletek Budapesten Az élőzenés vendéglátó üzletek tárgyi eszközrendszerének kialakítása a zeneszolgáltatás tekintetéből
: Szekeres Zoltán
: Szekeres Zoltán
Hazai vállalkozások megjelenése Kínában Egy képviseleti iroda nyitása Shanghaiban
: Tóth Patrik
Published: (2014)
: Tóth Patrik
Published: (2014)
A fenntarthatóság megjelenése a reklámokban, valamint ennek pszichológiai hatása az emberekre
: Klich Bálint
: Klich Bálint
A konfliktusok megjelenése a munkahelyi csoportokban, valamint hatásuk az egyén teljesítményére
: Ganyu Attila
: Ganyu Attila
Társadalmi felelősségvállalás a hazai mKKV szektorban
: Szeghő Bettina
: Szeghő Bettina
Kriptovaluták a hazai kis- és középvállalati szektorban
: Réthi Ádám
: Réthi Ádám
Similar Items
-
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek - és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Csorba Regina -
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek – és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Haller Orsolya -
A biotermékek és azok megjelenése a vásárlói szokásokban
: Cser Szandra -
Biotermékek a vendéglátásban
: Balogh Orsolya -
IoT eszközök a háztartásokban
: Ájpli Máté