Az amerikai whiskey-k értékesítési és fogyasztási szokásai a budapesti éjszakai vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gócza Márton
További közreműködők: Dr. Lenkovics Dr. Beatrix
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:21. század
Budapest
kereskedelem
vendéglátás
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55698
Leíró adatok
Kivonat:Szakdolgozatom az amerikai whiskey-k értékesítési és fogyasztásáról szól Budapest éjszakai vendéglátóiparában. Nagyjából két évet dolgoztam az ipar ezen részében, mind szakmailag, mind személyesen kötődök az ipar ezen részéhez. A vendéglátás ezen része javarészt italértékesítéssel foglalkozik, amelyek közül mindíg is személyes kedvencem volt az amerikai whiskey, így a szakdolgozatomat e köré építettem. A Bourbon és a Tennessee azok az italok, amelyek mindíg itt lesznek Budapesten és mindíg népszerűek leszenk. Azok a vendéglátósok, akik szeretik a szakmájukat, hivatásként tekintenek rá, azok mindíg meg fogják találni az ezen italokban rejlő lehetőségeket.