Az amerikai whiskey-k értékesítési és fogyasztási szokásai a budapesti éjszakai vendéglátásban
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | 21. század Budapest kereskedelem vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55698 |
Abstract: | Szakdolgozatom az amerikai whiskey-k értékesítési és fogyasztásáról szól Budapest éjszakai vendéglátóiparában. Nagyjából két évet dolgoztam az ipar ezen részében, mind szakmailag, mind személyesen kötődök az ipar ezen részéhez. A vendéglátás ezen része javarészt italértékesítéssel foglalkozik, amelyek közül mindíg is személyes kedvencem volt az amerikai whiskey, így a szakdolgozatomat e köré építettem. A Bourbon és a Tennessee azok az italok, amelyek mindíg itt lesznek Budapesten és mindíg népszerűek leszenk. Azok a vendéglátósok, akik szeretik a szakmájukat, hivatásként tekintenek rá, azok mindíg meg fogják találni az ezen italokban rejlő lehetőségeket. |
---|