Az amerikai whiskey-k értékesítési és fogyasztási szokásai a budapesti éjszakai vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | 21. század Budapest kereskedelem vendéglátás vendéglátóipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55698 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55698 | ||
| 005 | 20240715101608.0 | ||
| 008 | 240715suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Gócza Márton | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az amerikai whiskey-k értékesítési és fogyasztási szokásai a budapesti éjszakai vendéglátásban |c Gócza Márton |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatom az amerikai whiskey-k értékesítési és fogyasztásáról szól Budapest éjszakai vendéglátóiparában. Nagyjából két évet dolgoztam az ipar ezen részében, mind szakmailag, mind személyesen kötődök az ipar ezen részéhez. A vendéglátás ezen része javarészt italértékesítéssel foglalkozik, amelyek közül mindíg is személyes kedvencem volt az amerikai whiskey, így a szakdolgozatomat e köré építettem. A Bourbon és a Tennessee azok az italok, amelyek mindíg itt lesznek Budapesten és mindíg népszerűek leszenk. Azok a vendéglátósok, akik szeretik a szakmájukat, hivatásként tekintenek rá, azok mindíg meg fogják találni az ezen italokban rejlő lehetőségeket. | |
| 695 | |a 21. század | ||
| 695 | |a Budapest | ||
| 695 | |a kereskedelem | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 695 | |a vendéglátóipar | ||
| 700 | 1 | |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55698/1/G%C3%B3cza%20M%C3%A1rton_Szakdolgozat_H2CEIT.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55698/2/Szakdolgozat%20e%CC%81rte%CC%81kelo%CC%8B%20Bsc_Go%CC%81cza.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55698/3/G%C3%93CZA%20M%C3%81RTON%20Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_2406%20%28003%29.pdf |z Dokumentum-elérés |