A magyarországi fagylaltkultúra a XIX. századtól

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Majerik Norbert
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:fagylalt
fagylaltkészítés
ízvilág
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/5570

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg5570
005 20160704135835.0
008 160506suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Majerik Norbert 
245 1 2 |a A magyarországi fagylaltkultúra a XIX. századtól  |c Majerik Norbert  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a fagylalt 
695 |a fagylaltkészítés 
695 |a ízvilág 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/5570/1/A%20magyarorsz%C3%A1gi%20fagylaltkult%C3%BAra%20a%20XIX.%20sz%C3%A1zadt%C3%B3l.pdf  |z Dokumentum-elérés