A Housekeeping részleg működése a Radisson Blu Béke Hotelben
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | Budapest gyakorlati megközelítés housekeeping Radisson Blu szállodaipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55784 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55784 | ||
| 005 | 20240715101749.0 | ||
| 008 | 240715suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Gáspár Krisztina | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Housekeeping részleg működése a Radisson Blu Béke Hotelben |c Gáspár Krisztina |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A szállodai housekeeping részleg részletes vizsgálata során feltártam, hogy ez a látszólag háttérbe szoruló terület valójában kulcsfontosságú szerepet tölt be a vendégélmény és a szálloda hírnevének megőrzése szempontjából. A feladatok sokszínűségét és a szervezeti struktúrát kiemeltem, megállapítva, hogy a housekeeping nem csupán takarítószemélyzetet foglal magában, hanem számos fontos feladatot lát el, mint például a szobák takarítása és a vendégellátás. Rámutattam a részleg közvetlen hatására a vendégek elégedettségére és a szálloda hírnevére. Emellett kiemeltem a fenntarthatóság és környezetvédelem fontosságát, valamint a Covid-19 járvány higiéniai és biztonsági kihívásaira való reagálást. Következtetéseimben hangsúlyoztam a részleg hatékonyságának és teljesítményének növelésének kulcsfontosságát az új technológiák bevezetésével és a munkatársak képzésével. | |
| 695 | |a Budapest | ||
| 695 | |a gyakorlati megközelítés | ||
| 695 | |a housekeeping | ||
| 695 | |a Radisson Blu | ||
| 695 | |a szállodaipar | ||
| 700 | 1 | |a Bártfai Endre |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55784/1/G%C3%A1sp%C3%A1r%20Krisztina%20projektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55784/2/G%C3%A1sp%C3%A1r%20Krisztina_Projektmunka_b%C3%ADr%C3%A1lat_B%C3%A1rtfai%20Endre.pdf |z Dokumentum-elérés |