Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • Termőföldtől az asztalig- avag...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Sikeres exportálás — 
Borítókép

Termőföldtől az asztalig- avagy az étterem és a helyi termelők kapcsolata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kiss Bianka
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:étterem
farm to table
fenntartható fogyasztás
helyi termelő
helyi termék
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55850
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • Helyi termelők és az éttermek együttműködési lehetőségei
    ‌: Nagy Helga
  • A helyi érték szerepe, avagy a fogyasztói magatartás vizsgálata a hazai termelők viszonylatában
    ‌: Tősmagi Klaudia
  • Mezőgazdasági termelők finanszírozásának kockázata és más kockázati tényezők az IKR Agrár Kft. gazdálkodásában
    ‌: Hajnal Bence
  • Fenntarthatóság a fenntarthatóságban, a kézműves sajtokat előállító termelők fenntartható működésének szerepe a fenntarthatóságban
    ‌: Bartyik Réka
  • Fenntarthatóság a fenntarthatóságban, a kézműves sajtokat előállító termelők fenntartható működésének szerepe a fenntarthatóságban
    ‌: Bartyik Réka

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK