A Rosenstein Vendéglő kínálatának bemutatása
Saved in:
Main Author: | Szatmári Bettina Nikolett |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Kulcsszavak: | 20. század belföldi üzleti tevékenység gasztronómia gasztrotörténet kutatási eredmények vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55853 |
Similar Items
Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése
: Kövesi Henrietta
: Kövesi Henrietta
Egy családi vendéglátó vállalkozás kihívásai. A Rosenstein Vendéglő esete
: Tiffán Zsófia
: Tiffán Zsófia
A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése
: Makai Anita
: Makai Anita
A Mészáros Vendéglő étlapjának és kínálatának elemzése
: Simon Kata Réka
: Simon Kata Réka
A zsidó gasztronómia bemutatása a Rosenstein Vendéglőn keresztül
: Tóth Péter
: Tóth Péter
A Mészáros Vendéglő étlap elemzése
: Donkó Levente
: Donkó Levente
Rendezvényszervezés a Róza Vendéglő példáján keresztül
: Fehér Anita
: Fehér Anita
Egy családi vállalkozás, a Lehel Vendéglő marketingstratégiája
: Tamási Réka
: Tamási Réka
A Zsiráf sörkert és kínálatának bemutatása
: Szedlák Nikolett Barbara
: Szedlák Nikolett Barbara
"A pacal fellegvára" A jakabszállási Nádas Vendéglő tevékenységének átfogó vizsgálata
: Szentkúti Judit
: Szentkúti Judit
A borok megjelenése a Budakert Vendéglő itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
A termelés elmélete tantárgy elméleti oktatásának szakmódszertana a vendéglátásszervező-vendéglős képzésben
: Búzásiné Gurdon Viktória
: Búzásiné Gurdon Viktória
Budapest egészségturisztikai kínálatának és fejlesztési lehetőségeinek bemutatása
: Zsenits Enikő
: Zsenits Enikő
Mallorca turisztikai kínálatának vizsgálata
: Kovács Kitti
: Kovács Kitti
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
Magyarország gin kínálatának vizsgálata
: Taró Dániel
: Taró Dániel
Magyarország gin kínálatának vizsgálata
: Taró Dániel
: Taró Dániel
A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
A turizmus keresletének és kínálatának bemutatása és elemzése Sárváron
: Lónai Dorina
: Lónai Dorina
Az egészségturizmus wellness kínálatának bemutatása és pozícionálása hazai piacon
: Kuffer Anita
: Kuffer Anita
Campania régió turisztikai keresletének és kínálatának bemutatása és elemzése
: Zubora Katalin
: Zubora Katalin
Észak-Spanyolország turisztikai kínálatának bemutatása Galiciától La Rioja-ig
: Fried Petra Andrea
: Fried Petra Andrea
Mercure Hotel Korona kínálatának, WineStone étterem étlapjának elemzése
: Kertész Nikolett
: Kertész Nikolett
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése
: Pribula Orsolya Klaudia
: Pribula Orsolya Klaudia
Budapesti specialty kávézók kínálatának vizsgálata
: Nagy Norbert Lajos
: Nagy Norbert Lajos
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie
: Martin Regina Bonnie
Hévíz és Zalakaros gyógyturisztikai kínálatának fejlesztése
: Deák Laura
: Deák Laura
Málta turisztikai kínálatának és keresletének elemzése
: Kocsis Anett
: Kocsis Anett
A hajós turizmus bemutatása, szállodahajók és rendezvényhajók keresletének és kínálatának vizsgálata
: Horváth Enikő
: Horváth Enikő
Similar Items
-
Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése
: Kövesi Henrietta -
Egy családi vendéglátó vállalkozás kihívásai. A Rosenstein Vendéglő esete
: Tiffán Zsófia -
A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése
: Makai Anita -
A Mészáros Vendéglő étlapjának és kínálatának elemzése
: Simon Kata Réka -
A zsidó gasztronómia bemutatása a Rosenstein Vendéglőn keresztül
: Tóth Péter