Nemzetközi gasztronómia
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | ázsiai konyhák gasztrotrendek japán konyha kínai konyha thai konyha vietnámi konyha |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55906 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55906 | ||
| 005 | 20240715102311.0 | ||
| 008 | 240715suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Dudaskó Boróka | |
| 245 | 1 | 0 | |a Nemzetközi gasztronómia |c Dudaskó Boróka |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A kutatás célja a Magyarországon, különösen Budapesten működő nemzeti éttermek kínálati és keresleti oldalának feltérképezése volt. A vizsgálat két fő szempontot emelt ki: az éttermek alkalmazkodóképességét a budapesti piac sajátosságaihoz, valamint az autentikusságuk fenntartását a hazai alapanyagok és ellátási láncuk által biztosított nyersanyagok felhasználásával. A kutatás eredményei mélyebb betekintést nyújtanak a nemzeti éttermek működésének dinamikájába Magyarországon, hozzájárulva az éttermek számára hatékonyabb stratégiák kialakításához és a fogyasztói igények jobb megértéséhez. | |
| 695 | |a ázsiai konyhák | ||
| 695 | |a gasztrotrendek | ||
| 695 | |a japán konyha | ||
| 695 | |a kínai konyha | ||
| 695 | |a thai konyha | ||
| 695 | |a vietnámi konyha | ||
| 700 | 1 | |a Lugasi Dr. Andrea |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55906/1/Nemzetko%CC%88zi-gasztrono%CC%81mia.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55906/2/Dudask%C3%B3_Bor%C3%B3ka_Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55906/3/Dudask%C3%B3%20B_Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_231206_VinczeB%C3%ADr%C3%B3%20kit%C3%B6lt%C3%B6tt.pdf |z Dokumentum-elérés |