A szállodaipar felkészültsége a speciális igényű vendégek számának növekedésére
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Ételallergia Ételintolerancia Tehéntejfehérje allergia Laktózintolerancia Lisztérzékenység Szójaallergia Tojásallergia Vendéglátás, szállodai |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55919 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg55919 | ||
005 | 20250701112213.0 | ||
008 | 240821suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Gyöngyössy Fanni | |
245 | 1 | 2 | |a A szállodaipar felkészültsége a speciális igényű vendégek számának növekedésére |c Gyöngyössy Fanni |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a Ételallergia | ||
695 | |a Ételintolerancia | ||
695 | |a Tehéntejfehérje allergia | ||
695 | |a Laktózintolerancia | ||
695 | |a Lisztérzékenység | ||
695 | |a Szójaallergia | ||
695 | |a Tojásallergia | ||
695 | |a Vendéglátás, szállodai | ||
700 | 1 | |a Cservák György |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55919/1/Gy%C3%B6ngy%C3%B6ssy%20Fanni.pdf |z Dokumentum-elérés |