A szállodaipar felkészültsége a speciális igényű vendégek számának növekedésére
Elmentve itt :
Szerző: | Gyöngyössy Fanni |
---|---|
További közreműködők: | Cservák György |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Ételallergia Ételintolerancia Tehéntejfehérje allergia Laktózintolerancia Lisztérzékenység Szójaallergia Tojásallergia Vendéglátás, szállodai |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55919 |
Hasonló tételek
A ****szállodák éttermeinek felkészültsége a speciális étrendet igénylő vendégek fogadására
: Megyesi Nytia Iloann
: Megyesi Nytia Iloann
Budapest és a budapestiek felkészültsége külföldi vendégek fogadására
: Csörsz Lili
: Csörsz Lili
Akadálymentes turizmus - A speciális igényű emberek és a turizmus kapcsolata
: Hörnyék Franciska
: Hörnyék Franciska
Speciális igényű táplálkozásra építő vállalkozások piaca és marketing stratégiája Budapesten
: Rátz Dorottya
: Rátz Dorottya
Mesterséges intelligencia segítségével nagyvállalati hibajegyek számának csökkentése
: Fekete Elizabet
: Fekete Elizabet
Speciális étkezési igényű gyermekek és felnőttek számára létesített vendéglátóegységek hatása a turizmusra
: Kiss Dzsenifer
: Kiss Dzsenifer
Webshop piaci bevezetése és a forgalom növekedésére szolgáló online marketing eszközök
: Kovács Barnabás
: Kovács Barnabás
Házasságkötések és válások számának alakulása Magyarországon és Európában
: Kövesdi Áron
: Kövesdi Áron
Az influenszermarketing hatása a fogyatékossággal élő személyek és speciális igényű személyek vásárlási döntéshozatalára
: Szilágyi Emese
: Szilágyi Emese
Az influenszermarketing hatása a fogyatékossággal élő személyek és speciális igényű személyek vásárlási döntéshozatalára
: Szilágyi Emese
: Szilágyi Emese
Sajátos nevelési igényű speciális tanulási nehézséggel küzdő tanulók helyzete az integrált középiskolai oktatásban
: Soltész Nóra
: Soltész Nóra
A szakmai oktatás nehézségei a hátrányos helyzetű és speciális nevelési igényű gyermekek eseteinek tükrében
: Schuchardt Réka
: Schuchardt Réka
Nyugellátást igénylők számának elemzése az adóhivatali egyedi adatszolgáltatások tükrében
: Simon Anikó
: Simon Anikó
Az "adatos" szakértők számának és értékteremtő képességének felmérése Magyarországon
: Kalmár Csilla
: Kalmár Csilla
Ipar 4.0 felkészültség Magyarországon
: Beretzky Júlia
: Beretzky Júlia
Airbnb versus Szállodaipar Betekintés a végfelhasználó és a szakma szemszögéből /
: Fórisch Fanni
: Fórisch Fanni
Vendégelégedettség és visszatérő vendégek
: Tomis Eszter
: Tomis Eszter
A turisztikai szolgáltatók felkészültsége az időseknek szóló kínálatra
: Bathó Károly Zsolt
: Bathó Károly Zsolt
A gyógyszállók felkészültsége az elöregedő társadalom okozta változásokra
: Salamon Anita
: Salamon Anita
A hazai szállodaipar helyzetének kritikus elemzése
: Tamási Dávid
: Tamási Dávid
Szállodaipar, rendezvényszervezés és a környezeti fenntarthatóság
: Pazsák Zsanett
: Pazsák Zsanett
Az autókölcsönzés és a szállodaipar kapcsolata
: Gebauer Bence Norbert
: Gebauer Bence Norbert
A vendégek lojalitásának megőrzése érzelmi kötődéssel
: Pekola Máté
: Pekola Máté
A budapesti és a firenzei szállodaipar piacvezető szállodáinak elemzése, összehasonlítása
: Pomázi Fanni
: Pomázi Fanni
A turisztikai szolgáltatók felkészültsége az idősek utazásaiban. A kínálat elemzése
: Fekete András
: Fekete András
A hallgatók pénzügyi és számviteli felkészültsége a magyar gazdasági felsőoktatásban
: Budai Eleonóra, et al.
Megjelent: (2023)
: Budai Eleonóra, et al.
Megjelent: (2023)
Magas IT igényű konferencia kulcstényezői, egy konkrét példán bemutatva
: Radó Zsófia Teréz
: Radó Zsófia Teréz
Online értékesítés szerepe a hazai szállodaipar piacán
: Salamon Edina
: Salamon Edina
A Mongol szállodaipar fejlődése 2000-től napjainkig
: Lkhagvasuren Ochirkhuyag
: Lkhagvasuren Ochirkhuyag
A szállodai vendégek lojalitásának elérése érzelmi kötődéssel
: Toldi Nóra
: Toldi Nóra
A sajátos nevelési igényű tanulók helyzete a kadarkúti szakképzésben
: Bene Péter
: Bene Péter
Folyadékfogyasztás különböző országokból érkező szálloda vendégek körében
: Jávor Lili
: Jávor Lili
Művészeti oktatás és önismeret sajátos nevelési igényű kiskamaszok számára
: Nagy Katalin
: Nagy Katalin
A pandémia hatása a fővárosi szállodaipar piaci helyzetére
: Andrási Ingrid
: Andrási Ingrid
A turizmus/ vendéglátás/ szállodaipar területén való továbbtanulás motivációi
: Birkás Réka
: Birkás Réka
Generációváltás tudatosan a családi vállalkozásokban. Az utód felkészültsége a családi vállalkozás átvételére.
: Kiss Martin Wendel
: Kiss Martin Wendel
Generációváltás tudatosan a családi vállalkozásokban. Az utód felkészültsége a családi vállalkozás átvételére.
: Kasnyik Sára
: Kasnyik Sára
Generációváltás tudatosan a családi vállalkozásokban. Az utód felkészültsége a családi vállalkozás átvételére
: Kurdi Rebeka
: Kurdi Rebeka
A különleges igényű párok esküvőszervezése során felmerülő sajátosságok és kihívások
: Varga Lili
: Varga Lili
Sajátos Nevelési Igényű Gyermekek Integrálásának Elősegítése a Média Csatornáin Keresztül.
: Kutasi Áron
: Kutasi Áron
Hasonló tételek
-
A ****szállodák éttermeinek felkészültsége a speciális étrendet igénylő vendégek fogadására
: Megyesi Nytia Iloann -
Budapest és a budapestiek felkészültsége külföldi vendégek fogadására
: Csörsz Lili -
Akadálymentes turizmus - A speciális igényű emberek és a turizmus kapcsolata
: Hörnyék Franciska -
Speciális igényű táplálkozásra építő vállalkozások piaca és marketing stratégiája Budapesten
: Rátz Dorottya -
Mesterséges intelligencia segítségével nagyvállalati hibajegyek számának csökkentése
: Fekete Elizabet