Élelmiszerbiztonság jelentősége és az ellenőrzés fontossága a vendéglátásban -középpontban a közétkeztetés

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Lukáčová Tünde
További közreműködők: Lugasi Andrea
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Élelmiszerbiztonság
Élelmiszerszennyezés
EFSA, EU
HACCP
Codex Alimentarius
Felmérés, kérdőíves
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/55927

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg55927
005 20250701110443.0
008 240822suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Lukáčová Tünde 
245 1 0 |a Élelmiszerbiztonság jelentősége és az ellenőrzés fontossága a vendéglátásban -középpontban a közétkeztetés  |c Lukáčová Tünde  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Élelmiszerbiztonság 
695 |a Élelmiszerszennyezés 
695 |a EFSA, EU 
695 |a HACCP 
695 |a Codex Alimentarius 
695 |a Felmérés, kérdőíves 
700 1 |a Lugasi Andrea  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55927/1/Luk%C3%A1%C4%8Dov%C3%A1%20T%C3%BCnde.pdf  |z Dokumentum-elérés