Élelmiszerbiztonság jelentősége és az ellenőrzés fontossága a vendéglátásban -középpontban a közétkeztetés
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság Élelmiszerszennyezés EFSA, EU HACCP Codex Alimentarius Felmérés, kérdőíves |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55927 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg55927 | ||
005 | 20250701110443.0 | ||
008 | 240822suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Lukáčová Tünde | |
245 | 1 | 0 | |a Élelmiszerbiztonság jelentősége és az ellenőrzés fontossága a vendéglátásban -középpontban a közétkeztetés |c Lukáčová Tünde |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a Élelmiszerbiztonság | ||
695 | |a Élelmiszerszennyezés | ||
695 | |a EFSA, EU | ||
695 | |a HACCP | ||
695 | |a Codex Alimentarius | ||
695 | |a Felmérés, kérdőíves | ||
700 | 1 | |a Lugasi Andrea |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55927/1/Luk%C3%A1%C4%8Dov%C3%A1%20T%C3%BCnde.pdf |z Dokumentum-elérés |