Élelmiszerbiztonság jelentősége és az ellenőrzés fontossága a vendéglátásban -középpontban a közétkeztetés
Saved in:
Main Author: | Lukáčová Tünde |
---|---|
Other Authors: | Lugasi Andrea |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság Élelmiszerszennyezés EFSA, EU HACCP Codex Alimentarius Felmérés, kérdőíves |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55927 |
Similar Items
Mikrobiológiai élelmiszerbiztonság
: Tóth Richárd
: Tóth Richárd
A közétkeztetés-szakképzés dilemmái
: Simon Ágnes
: Simon Ágnes
Közétkeztetés a IX. kerületi bölcsődékben
: Gyöngyösi Alexandra
: Gyöngyösi Alexandra
Élelmiszerbiztonság a hazai fesztiválokon
: Szeker Zsófia
: Szeker Zsófia
Terítéken a közétkeztetés! Iskolai közétkeztetés elemzése táplálkozás-egészségügyi szempontból a tiszakécskei Móricz Zsigmond Kollégiumban működő menza gyakorlata alapján
: Novák Judit Márta
: Novák Judit Márta
Élelmiszerbiztonság a Metro Kereskedelmi Kft. áruházaiban
: Bozsányi Gabriella
: Bozsányi Gabriella
Egy budapesti pizzeria bemutatása az élelmiszerbiztonság szemszögéből
: Révész Zita Róza
: Révész Zita Róza
A belső ellenőrzés függetlensége és a szakértelem fontossága
: Miklóssy Dorottya Brigitta
: Miklóssy Dorottya Brigitta
A közétkeztetés szervezése Kispesten, a Gazdasági Ellátó Szervezet gondozásában
: Seres Anna
: Seres Anna
A könyvvizsgálat jelentősége, középpontban a KKV szektor és a tervezési munkaszakasz
: Orlovits Blanka
: Orlovits Blanka
Az élelmiszerbiztonság szerepe, fejlesztési lehetőségei az élelmiszer-előállítás és forgalmazás területén
: Ragány Attila
: Ragány Attila
Marketing a filmiparban - Középpontban a természetfilmek
: Pőcze Franciska
: Pőcze Franciska
Dél-Dunántúl fürdőturizmusa Középpontban Harkány szerepe
: Réti Nikolett
: Réti Nikolett
Az élelmiszerbiztonság szerepe, fejlesztési lehetőségei minőségfejlesztési technikákkal egy piacvezető élelmiszeripari szereplőnél
: Tóth Gergely
: Tóth Gergely
Az Európai Unió fogyasztóvédelmi és élelmiszerbiztonsági szabályozása, az élelmiszerbiztonság magyarországi helyzete a csatlakozás tükrében
: Talmácsi Edit
: Talmácsi Edit
Az okos város a jövő városa? - Középpontban Bécs és Budapest
: Kok Mira
: Kok Mira
Az ételek higiéniai megfelelőségének vizsgálata, fontossága és hiányának hatásai a vendéglátásban
: Fábián Tamás
: Fábián Tamás
A visegrádi országok egészségügyi rendszereinek sajátosságai - Magyarországgal a középpontban
: Petz Márk Miklós
: Petz Márk Miklós
Technikai elemzés a tőzsdén, középpontban a japán gyertya technika
: Kiszelik Attila
: Kiszelik Attila
A banki megtakarítások tulajdonságai – középpontban az OTP lakás elő-takarékosság
: Peresztegi Alexandra
: Peresztegi Alexandra
Banki típusú megtakarítások összehasonlítása középpontban a nyugdíj-előtakarékossági termékekkel
: Fandl Zsolt
: Fandl Zsolt
A hazai villamosenergia-előállítás lehetőségei- középpontban az atomenergia és a napenergia
: Nagy Ádám
: Nagy Ádám
Bankbiztonsági Ellenőrzés
: Márkus Péter
: Márkus Péter
Európa Unió oktatáspolitikája és Magyarországra gyakorolt hatása, középpontban a felsőoktatás
: Tarcsafalvy Andrea
: Tarcsafalvy Andrea
Esküvői trendek alakulása, középpontban a tematikus-, fenntartható-, és online esküvőkkel
: Borbély Andrea
: Borbély Andrea
Higiéniai szabályok megnyilvánulása és jelentősége a vendéglátásban
: Tóth Brigitta
: Tóth Brigitta
Növényi fehérjék szerepe és jelentősége a vendéglátásban
: Ványi Enikő Marianna
: Ványi Enikő Marianna
A KÖNYVVIZSGÁLAT ÉS A BELSŐ ELLENŐRZÉS SZEREPE ÉS JELENTŐSÉGE A GAZDASÁGI VISSZAÉLÉSEK FELDERÍTÉSÉBEN
: Matkovics Krisztina
: Matkovics Krisztina
Hitelintézeti Belső Ellenőrzés
: Nagy Réka
: Nagy Réka
A külföldi közvetlen tőkebefektetések hatásai, középpontban a német autóipari beruházások Magyarországon
: Varju Zita
: Varju Zita
Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a vendéglátásban
: Bank Gabriella
: Bank Gabriella
Az ételfotózás jelentősége a vendéglátásban, mint marketing eszköz
: Uri Teodóra
: Uri Teodóra
Az e-sport bárok és rendezvények jelentősége a vendéglátásban
: Lampért Ádám
: Lampért Ádám
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
Similar Items
-
Mikrobiológiai élelmiszerbiztonság
: Tóth Richárd -
A közétkeztetés-szakképzés dilemmái
: Simon Ágnes -
Közétkeztetés a IX. kerületi bölcsődékben
: Gyöngyösi Alexandra -
Élelmiszerbiztonság a hazai fesztiválokon
: Szeker Zsófia -
Terítéken a közétkeztetés! Iskolai közétkeztetés elemzése táplálkozás-egészségügyi szempontból a tiszakécskei Móricz Zsigmond Kollégiumban működő menza gyakorlata alapján
: Novák Judit Márta