A XIX. századtól napjainkig terjedő időszak magyar gasztronómiájának étkezési szokásai, vendéglátása komplett menüsorok elemzésén keresztül bemutatva
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Záródolgozat |
Kulcsszavak: | Gasztronómiatörténet, 19. század Gasztronómiatörténet, 20. század Vendéglátás, történet Étkezési szokás, változás Gundel étterem |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55972 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg55972 | ||
005 | 20250630213639.0 | ||
008 | 240902suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Kovács Amália | |
245 | 1 | 2 | |a A XIX. századtól napjainkig terjedő időszak magyar gasztronómiájának étkezési szokásai, vendéglátása komplett menüsorok elemzésén keresztül bemutatva |c Kovács Amália |h [elektronikus dokumentum] |
516 | |a Final_paper | ||
695 | |a Gasztronómiatörténet, 19. század | ||
695 | |a Gasztronómiatörténet, 20. század | ||
695 | |a Vendéglátás, történet | ||
695 | |a Étkezési szokás, változás | ||
695 | |a Gundel étterem | ||
700 | 1 | |a Cservák György |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55972/1/Kov%C3%A1cs%20Am%C3%A1lia.pdf |z Dokumentum-elérés |