A Városliget Café & Bar bemutatása, tevékenységének elemzése, fejlesztési javaslatok
Saved in:
Main Author: | Németh Andrea |
---|---|
Other Authors: | Cservák György |
Format: | Final Paper |
Kulcsszavak: | Kávézó, Budapest Szervíz Szervezet SWOT analízis Konyha Rendezvényszervezés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55975 |
Similar Items
Turner Café&Bar Projekt
: Esztergályos Máté
: Esztergályos Máté
Városliget projektjei
: Halabi Nikolett
: Halabi Nikolett
Central Grand Cafe & Bar turisztikai vonzereje
: Bartha Zsófia
: Bartha Zsófia
A Nem Adom Fel Café & Bar bemutatása és vendégkörének elemzése
: Veres Lilla
: Veres Lilla
A Propeller Bar & Café SWOT és PEST analízise
: Kangas Krisztofer
: Kangas Krisztofer
A tatai Hotel Kiss bemutatása, tevékenységének, működésének elemzése, fejlesztési javaslatok
: Takács Viktória
: Takács Viktória
Hotel Narád & Park Szálloda bemutatása, tevékenységének, működésének elemzése, fejlesztési javaslatok
: Bogáthy Evelin
: Bogáthy Evelin
Aquaworld Resort Budapest bemutatása, Tevékenységének, működésének elemzés, fejlesztési javaslatok
: Farkas Dzsenifer
: Farkas Dzsenifer
Irodalmi rendezvények újraélesztése a Central Grand Cafe & Bar történelmi vendéglátóhelyen
: Ványi Zsófia
: Ványi Zsófia
Az Abacus Business & Wellness Hotel****Superior szálloda bemutatása, tevékenységének, működésének elemzése, fejlesztési javaslatok
: Szalóki Zoltán
: Szalóki Zoltán
Hilton Budapest bemutatása, Executive emelet komplex elemzése, fejlesztési javaslatok
: Szabó Roland
: Szabó Roland
Belvárosi szépségszalon marketingstratégiájának elemzése és fejlesztési javaslatok
: Scharle Fanni
: Scharle Fanni
A Liget Gyermekpalota mint a Városliget gyermekközpontú fenntartható turizmusának jelképe
: Szendi Csaba Péter
: Szendi Csaba Péter
A tatai Kristály Imperial Hotel**** bemutatása, tevékenységének, működésének elemzése, értékelése a Beszámoló adatai alapján, fejlesztési javaslatok
: Takács Viktória
: Takács Viktória
Az Unplugged Cafe bemutatása és itallapjának elemzése
: Medgyessy Ferenc György
: Medgyessy Ferenc György
Az online marketing bemutatása a Steamhouse Cafe példáján keresztül
: Bak Andrea
: Bak Andrea
A Buddha-Bar Hotel Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése
: Magyar Zsófia
: Magyar Zsófia
Café Langit marketingstratégiája
: Rácz-Kósa Eperke Zsófia
: Rácz-Kósa Eperke Zsófia
A Bors GasztroBár marketingkommunikációjának bemutatása
: Csernus Mátyás
: Csernus Mátyás
A Hungária Veszélyesáru Mérnöki Iroda Kft. stratégiai elemzése és fejlesztési javaslatok
: Sárosi Éva
: Sárosi Éva
Az Adna Café árbevételeinek tervezése-elemzése
: Szabó Ádám
: Szabó Ádám
A Global Leading Conferences Kft. marketing tevékenységének bemutatása, javaslatok az esetleges fejlesztésre
: Bárány Krisztina Csilla
: Bárány Krisztina Csilla
A MOOSZ Tanácsadó és Szolgáltató Kft. üzleti modelljének elemzése, fejlesztési javaslatok, módszerek
: Gumhert Dóra
: Gumhert Dóra
A Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt. költség- és eredményalakulásának elemzése a pandémia és a kibontakozó gazdasági válság tükrében – 2020-2022.
: Barócsi Erzsébet
: Barócsi Erzsébet
The evolution of the café culture in Budapest
: Gonda Bálint
: Gonda Bálint
The evolution of the café culture in Budapest
: Gonda Bálint
: Gonda Bálint
A SPAR Online shop projekt bemutatása és javaslatok a közeljövő fejlesztési irányainak kijelölésére
: Szabó Boldizsár
: Szabó Boldizsár
A HOLOBRANDS Kft. digitális marketing tevékenységének elemzése és annak optimalizálására irányuló javaslatok
: Iványi Dávid
: Iványi Dávid
Egy felnőttoktatási cég integrált hallgatói nyilvántartó rendszerének bemutatása, hibáinak feltárása, fejlesztési javaslatok kidolgozása
: Tóth Alexandra
: Tóth Alexandra
A COM-KLÍMA KFT. MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓS TEVÉKENYSÉGE 2016-BAN, FEJLESZTÉSI JAVASLATOK
: Bálint Anna Mária
: Bálint Anna Mária
A 0,75 bar & bistro működésének elemzése
: Kövér Dorottya
: Kövér Dorottya
A vezetői utánpótlásképzés módszerei, és a Budapest Bank Alfa Programjának elemzése, fejlesztési javaslatok
: Kontra Barbara
: Kontra Barbara
A bárkultúra innovációjának bemutatása budapesti bár példáján keresztül
: Sudár Emese
: Sudár Emese
A margitszigeti Danubius Health and Spa Resort bemutatása és tevékenysége a budapesti egészségturizmusban,fejlesztési javaslatok
: Gál Gréta
: Gál Gréta
Krea Design Cafe üzleti terve
: Keksz Richárd
: Keksz Richárd
Existenzberechtigung des Cafe'theks in Budapest
: Kerekes Regina
: Kerekes Regina
Kávéfogyasztási szokások bemutatása a Cafe Frei Franchise hálózat vizsgálatával
: Székely Zsuzsa
: Székely Zsuzsa
Tengeri export gyűjtőszállítmányozás sajátosságainak elemzése és fejlesztési javaslatok tétele a Kühne+Nagel Kft. gyakorlatában
: Polyecskó Éva
Published: (2014)
: Polyecskó Éva
Published: (2014)
Comprehensive Analysis of Napterasz food bar
: Kiss Mihály
: Kiss Mihály
Egy projekt támogató informatikai rendszer bemutatása, gyakorlati használhatóságának elemzése, gyengeségeinek feltárása és fejlesztési javaslatok megfogalmazása című záró dolgozatáról
: Szücs Tamás
: Szücs Tamás
Similar Items
-
Turner Café&Bar Projekt
: Esztergályos Máté -
Városliget projektjei
: Halabi Nikolett -
Central Grand Cafe & Bar turisztikai vonzereje
: Bartha Zsófia -
A Nem Adom Fel Café & Bar bemutatása és vendégkörének elemzése
: Veres Lilla -
A Propeller Bar & Café SWOT és PEST analízise
: Kangas Krisztofer