A Hotel Karos Spa****Superior F&B részlegének komplex elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Kuti Eszter |
---|---|
További közreműködők: | Cservák György |
Dokumentumtípus: | Záródolgozat |
Kulcsszavak: | Hotel Karos Spa Superior Zalakaros Gasztronómia Szolgáltatás Szervezet |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55977 |
Hasonló tételek
Konkrét szálloda F&B részlegének komplex elemzése
: Gazdik Krisztián
: Gazdik Krisztián
A Mercure Budapest City Center F&B részlegének elemzése, szervezeti felépítése
: Boros Dóra
: Boros Dóra
Successful Management of Hotel F&B
: Lőrincz Ádám
: Lőrincz Ádám
Az animáció, mint a differenciáláshoz szükséges marketingeszköz bemutatása a zalakarosi Hotel Karos Spa példáján keresztül
: Rofrics Eszter
Megjelent: (2012)
: Rofrics Eszter
Megjelent: (2012)
A Danubius Hotel Gellért housekeeping részlegének komplex elemzése
: Mészáros Rita
: Mészáros Rita
Eger Castle Spa, Wein & Wellness Hotel ****superior Megvalósíthatósági Tanulmánya
: Kuli Szimonetta
: Kuli Szimonetta
A Maritim Hotel Köln bemutatása, housekeeping részlegének komplex elemzése
: Szőke Krisztina
: Szőke Krisztina
Az Aquincum Hotel Budapest Back Office részlegének komplex elemzése
: Beke Dóra Boglárka
: Beke Dóra Boglárka
Építkezés a viharban - Egy városi szálloda F&B részlegének szervezeti felépítésének átalakulása a vizsgált krízishelyzetekben
: Szászi Barbara
: Szászi Barbara
A Hibiscus Hotels Floresta F&B területének bemutatása
: Pálinkás Zsófia
: Pálinkás Zsófia
A T62 Hotel által ellátott F&B feladatok
: Szakos Betti
: Szakos Betti
A Hotel President által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Farkas Krisztián
: Farkas Krisztián
Hotel President Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Horváth Krisztina
: Horváth Krisztina
Az Avalon Resort & SPA*****Superior és a Hotel Ózon & Luxury Villas****superior bemutatása a covid időszakra való reagálásuk fényében
: Eppel Márton
: Eppel Márton
Wellness szállodák piaci pozíciója, és a Velence Resort & Spa F&B tevékenységének, működtetésének és gazdálkodásának elemzése
: Láng Szabolcs
: Láng Szabolcs
Die Rolle der Veranstaltungsorganisation im Falle von Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior in Sárvár
: Horváth Barbara Fanni
: Horváth Barbara Fanni
Szálláshelyek bevételgazdálkodása - T62 Hotel *** Superior
: Dénes Eszter
: Dénes Eszter
A Hilton Budapest bemutatása, housekeeping részlegének komplex elemzése
: Timár Virág
: Timár Virág
A túlzott sófogyasztás káros hatásai
: Elek Zsófia
: Elek Zsófia
A Novotel Budapest Danube Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Spilák Alexandra
: Spilák Alexandra
Historia Hangvilla által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Babustyák-Horváth Eszter
: Babustyák-Horváth Eszter
A Velence Resort & Spa****Superior, a Velencei-tó vezető szállodája
: Sipos Edina
: Sipos Edina
F&B menedzsment a Hilton Budapestben
: Varga Bernadett
: Varga Bernadett
Az Aquaworld Resort Budapest*****superior konferencia- és wellness részlegének hatása a szálloda pénzügyi bevételeire
: Katona Viktória
: Katona Viktória
A Radisson Blu Béke Hotel, Budapest által ellátott F&B feladatok
: Kupás Dorina
: Kupás Dorina
A Radisson Blu Béke Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése
: Szabó Alexandra
: Szabó Alexandra
A büki Danubius Health Spa Resort **** és a visegrádi Thermal Hotel **** superior wellness-szállodák vendégkörének, mutatóinak összehasonlító elemzése
: Horváth Cintia
: Horváth Cintia
F&B ÉRTÉKESÍTÉS A MERCURE BUDA HOTELBEN
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
A CORINTHIA HOTEL BUDAPEST HOUSEKEEPING RÉSZLEGÉNEK ELEMZÉSE, BEMUTATÁSA
: Cahigyan Beatrix
: Cahigyan Beatrix
Az Intercontinental Budapest F&B területének működése
: Miron Zsanett
: Miron Zsanett
A Hotel Floresta F&B részleg üzemeltetésének bemutatása különös tekintettel a fenntarthatóságra
: Szenti Cecilia
: Szenti Cecilia
Thermál Hotel Visegrád housekeping részlegének bemutatása és elemzése
: Vukics Lilla
: Vukics Lilla
A Calimbra Wellness és Konferencia Hotel**** által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése
: Gramantik Fanni
: Gramantik Fanni
A Hotel Silver **** superior szolgáltatásainak bemutatása és elemzése
: Fejes Vivien
: Fejes Vivien
A fenntarthatósági jó gyakorlatok bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest F&B részlegén
: Kurucz Nóra
: Kurucz Nóra
Az olasz gasztronómia helyzete a Four Seasons Hotel Milánó F&B részlegén keresztül
: Németh Andrea
: Németh Andrea
A közösségi média káros hatásai a fiatalkorú felnőttekre
: Marschalek Ákos
: Marschalek Ákos
Az F&B részleg számlázásának elemzése és kritikus pontjainak feltárása
: Sós Barbara
: Sós Barbara
Az Intercontinental Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Németh Noémi Aletta
: Németh Noémi Aletta
Az Arrabona étterem által ellátott F&B feladatok
: Nemes Sára
: Nemes Sára
Hasonló tételek
-
Konkrét szálloda F&B részlegének komplex elemzése
: Gazdik Krisztián -
A Mercure Budapest City Center F&B részlegének elemzése, szervezeti felépítése
: Boros Dóra -
Successful Management of Hotel F&B
: Lőrincz Ádám -
Az animáció, mint a differenciáláshoz szükséges marketingeszköz bemutatása a zalakarosi Hotel Karos Spa példáján keresztül
: Rofrics Eszter
Megjelent: (2012) -
A Danubius Hotel Gellért housekeeping részlegének komplex elemzése
: Mészáros Rita