A tréning jelentősége a szakács szakmában
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Záródolgozat |
Kulcsszavak: | Szakképzés, szakács, változás Továbbképzés Elemzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55986 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg55986 | ||
005 | 20250630193902.0 | ||
008 | 240916suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Csehkis Kata | |
245 | 1 | 2 | |a A tréning jelentősége a szakács szakmában |c Csehkis Kata |h [elektronikus dokumentum] |
516 | |a Final_paper | ||
695 | |a Szakképzés, szakács, változás | ||
695 | |a Továbbképzés | ||
695 | |a Elemzés | ||
700 | 1 | |a Rudolfné Katona Mária |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55986/1/Csehkis%20Kata.pdf |z Dokumentum-elérés |