A tréning jelentősége a szakács szakmában
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Záródolgozat |
| Kulcsszavak: | Szakképzés, szakács, változás Továbbképzés Elemzés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55986 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg55986 | ||
| 005 | 20250630193902.0 | ||
| 008 | 240916suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Csehkis Kata | |
| 245 | 1 | 2 | |a A tréning jelentősége a szakács szakmában |c Csehkis Kata |h [elektronikus dokumentum] |
| 516 | |a Final_paper | ||
| 695 | |a Szakképzés, szakács, változás | ||
| 695 | |a Továbbképzés | ||
| 695 | |a Elemzés | ||
| 700 | 1 | |a Rudolfné Katona Mária |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/55986/1/Csehkis%20Kata.pdf |z Dokumentum-elérés |