A szezonális vendéglátás Siófokon, a nyár fővárosában – a Castello karaoke és koktélbár, La Riva pizzéria és étterem, valamint a Cocktails and Dreams példáján keresztül
Saved in:
Main Author: | Lerch Diána |
---|---|
Other Authors: | Cservák György |
Format: | Final Paper |
Kulcsszavak: | Siófok Vendéglátás Szezonalitás Petőfi sétány |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55992 |
Similar Items
Az újhullámos kávézókínálat hazánk fővárosában
: Kaffka Bernadett
: Kaffka Bernadett
Nightmares and Dreams The Eurozone Crisis and the
: Szemlér Tamás
Published: (2016)
: Szemlér Tamás
Published: (2016)
The Difference Between the Cocktail Trends in Slovakia and Hungary
: Kosárová Dominika
: Kosárová Dominika
Société Budapest - Dream of a philanthropist
: Varsányi Lilla Kornélia
: Varsányi Lilla Kornélia
The SOFIN and sovereign Udmurtia - an economically feasible dream?
: Volkova Sofiia
: Volkova Sofiia
Az Izsóp Étterem és Bisztró tavaszi és nyári étlapjának elemzése a szezonális nyersanyagok szempontjából
: Gulyás Vivien
: Gulyás Vivien
A Dream Advice Zrt. gazdálkodásának átfogó elemzése
: Kissová Brigita
: Kissová Brigita
Egy budapesti pizzeria bemutatása az élelmiszerbiztonság szemszögéből
: Révész Zita Róza
: Révész Zita Róza
Szezonális különbségek a borfogyasztási szokásokban
: Harsányi Dávid, et al.
Published: (2015)
: Harsányi Dávid, et al.
Published: (2015)
Az AztaPasta tésztabár és pizzéria SWOT elemzése
: Kordics Viktória
: Kordics Viktória
Cadran Pub & Pizzéria kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Halász Andrea
: Halász Andrea
A Leno Classic Pizzéria itallapjának bemutatása, elemzése értékesítési szempontból
: Szabó Richárd Ervin
: Szabó Richárd Ervin
The market situation of cocktail ice in Budapest and a plan for a new company entering the business
: Galambos Ádám
: Galambos Ádám
Koktéltrendek Magyarországon, külföldhöz viszonyítva az abádszalóki Sunset Panorama Cocktail Bar & Pizza alapján.
: Nagy Szabolcs
: Nagy Szabolcs
Pizzéria a legjavából - A Pizza Hut marketingtevékenysége a hazai piacon
: Kányai Adrienn Roxána
: Kányai Adrienn Roxána
Tavaszi szezonális és ünnepi ételek Budaörsön és környékén
: Friedrich Gergő
: Friedrich Gergő
Egy szezonális szálloda megvalósíthatósági tanulmánya a Hotel Európán keresztül
: Gál Attila
: Gál Attila
Front Office tevékenységek összehasonlítása éves és szezonális szállodák esetében
: Török Tamás
: Török Tamás
Az Aztapasta tésztabár és pizzéria SWOT és PEST-elemzése, marketing stratégiájának bemutatása
: Rónási Krisztina
: Rónási Krisztina
A szezonális koncentráció és csökkentésének lehetőségei Balaton kiemelt turisztikai térségben
: Nyers Szandra
: Nyers Szandra
Pop-up vagy Pop down Szezonális áruházak a magyar piacon
: Farkas Kira Zoé
: Farkas Kira Zoé
The importance of quality department in terms of guest satisfaction in the hotel industry Through the example of DreamPlace Hotels&Resorts
: Tamási Evelin
: Tamási Evelin
A franchise rendszer - A balatonfenyvesi szupermarket szezonális, Spar franchise üzletté alakítása
: Hodován Judit Viktória
: Hodován Judit Viktória
Szezonális balatoni szálloda üzemeltetésének a bemutatása a Hotel Európa hotelen keresztül
: Hauszgénusz Dávid
: Hauszgénusz Dávid
A Book Your Dream Wedding magyar piacra lépésének és marketing tevékenységének elemzése kitekintéssel a környezetvédelemre
: Odler Axel
: Odler Axel
Az olasz gasztronómia és a nápolyi pizza kedveltségének vizsgálata hazánkban a Neapolis pizzéria kínálatán keresztül
: Gáll Ivett
: Gáll Ivett
Az állandó és a szezonális kínálat vizsgálata a kaposvári La Pergola étteremben
: Róth Kinga
: Róth Kinga
Az ételkínálat összeállításának szabályai, a régiós és a szezonális alapanyagok figyelembevétele a tervezésben.
: Vörös Bálint Bence
: Vörös Bálint Bence
A szezonális turizmus és vendéglátás vizsgálata a Dunakanyarban Vác és Zebegény példáján keresztül
: Csánki Eszter
: Csánki Eszter
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
Egészséges étterem megvalósíthatósága Budapesten
: Bartóki Réka
: Bartóki Réka
Blue Sky Étterem újratervezése
: Jantner Ákos
: Jantner Ákos
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
A COVID-19 turizmusra gyakorolt gazdasági hatásai a Balaton Kiemelt Üdülőkörzetében, családi szezonális vállalkozások példáján keresztül
: Paál Martin
: Paál Martin
A cukrászati kínálat szezonális változásai és a szezonok hatása egy cukrászda működésére a Szurgent Cukrászda példáján keresztül
: Kunné Barta Melinda
: Kunné Barta Melinda
Környezetbarát étterem létesítésének lehetőségei Budapesten
: Rácz Katalin
: Rácz Katalin
Similar Items
-
Az újhullámos kávézókínálat hazánk fővárosában
: Kaffka Bernadett -
Nightmares and Dreams The Eurozone Crisis and the
: Szemlér Tamás
Published: (2016) -
The Difference Between the Cocktail Trends in Slovakia and Hungary
: Kosárová Dominika -
Société Budapest - Dream of a philanthropist
: Varsányi Lilla Kornélia -
The SOFIN and sovereign Udmurtia - an economically feasible dream?
: Volkova Sofiia