A hagyományos és gyorséttermi üzemeltetés összehasonlítása a McDonald's példáján keresztül
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | McDonald's Gulyás Csárda Vendéglátás Beszerzés Értékesítés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/5625 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg5625 | ||
| 005 | 20160704141417.0 | ||
| 008 | 160506suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kovács Klaudia | |
| 245 | 1 | 2 | |a A hagyományos és gyorséttermi üzemeltetés összehasonlítása a McDonald's példáján keresztül |c Kovács Klaudia |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a McDonald's | ||
| 695 | |a Gulyás Csárda | ||
| 695 | |a Vendéglátás | ||
| 695 | |a Beszerzés | ||
| 695 | |a Értékesítés | ||
| 700 | 1 | |a Csizmár József |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/5625/1/TELJES%20szakdolgozat%20Kov%C3%A1cs%20Klaudia.pdf |z Dokumentum-elérés |