Az olasz gasztronómia vizsgálata és megjelenése hazánkban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Gasztronómia, olasz Bor Étkezési szokás Olasz étterem |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/56806 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg56806 | ||
| 005 | 20241031144111.0 | ||
| 008 | 241017suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Rádi József | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az olasz gasztronómia vizsgálata és megjelenése hazánkban |c Rádi József |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Gasztronómia, olasz | ||
| 695 | |a Bor | ||
| 695 | |a Étkezési szokás | ||
| 695 | |a Olasz étterem | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/56806/1/R%C3%A1di%20J%C3%B3zsef.pdf |z Dokumentum-elérés |