Kézműves sörök értékesítésének lehetőségei a vendéglátásban, a beruházásra és jövedelmezőségre tett hatásai egy konkrét példán keresztül bemutatva

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bán Zsuzsanna
További közreműködők: Verebes Pál
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Sör
Vendéglátó üzlet
Környezetelemzés
Versenytárselemzés
Sörfogyasztás
Megvalósíthatóság
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/56839

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg56839
005 20250630134629.0
008 250310suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Bán Zsuzsanna 
245 1 0 |a Kézműves sörök értékesítésének lehetőségei a vendéglátásban, a beruházásra és jövedelmezőségre tett hatásai egy konkrét példán keresztül bemutatva  |c Bán Zsuzsanna  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Sör 
695 |a Vendéglátó üzlet 
695 |a Környezetelemzés 
695 |a Versenytárselemzés 
695 |a Sörfogyasztás 
695 |a Megvalósíthatóság 
700 1 |a Verebes Pál  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/56839/1/B%C3%A1n%20Zsuzsanna.pdf  |z Dokumentum-elérés