A Street Kitchen marketingstratégiájának bemutatása a recepthasználat változásainak tükrében
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | fogyasztói szokások gasztronómia makrokörnyezet marketing mikrokörnyezet vállalkozás marketingstratégiája |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/56975 |
Kivonat: | Az emberi kultúra és az életmód szerves része a gasztronómia, amely látványos átalakuláson ment keresztül az elmúlt évtizedekben. A digitális média térnyerésével a hagyományos főzési és receptkeresési szokások mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az online platformok és a közösségi médiából adódó előnyök kihasználása. A gasztromédiában felbukkanó új trendek az ételek elkészítésének és bemutatásának forradalmasítása mellett jelentősen befolyásolta a fogyasztók döntéseit és szokásait az étkezés terén.Dolgozatom középpontjában Magyarország egyik legismertebb online gasztromagazinja áll, ami nem más, mint a Street Kitchen. |
---|