A food marketing hatásainak vizsgálata a Chez Dodo marketing stratégiájának elemzésén keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Chez Dodo cukrászda food marketing influenszer marketing Social media |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/56986 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg56986 | ||
005 | 20250312110940.0 | ||
008 | 250312suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Schütz Aliz | |
245 | 1 | 2 | |a A food marketing hatásainak vizsgálata a Chez Dodo marketing stratégiájának elemzésén keresztül |c Schütz Aliz |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A marketing dinamikusan változó világában a vállalkozások számára elengedhetetlen, hogy folyamatosan alkalmazkodjanak az új trendekhez és eszközökhöz. A közösségi média és az influenszerek mára a food marketing meghatározó elemeivé váltak, lehetővé téve a márkák számára, hogy személyesebb és célzottabb kapcsolatot alakítsanak ki a fogyasztókkal. Dolgozatom a food marketing hatásait vizsgálja a Chez Dodo macaron manufaktúra marketingstratégiáján keresztül, különös tekintettel a közösségi média, az influenszerek és az online értékelő oldalak szerepére. | |
695 | |a Chez Dodo | ||
695 | |a cukrászda | ||
695 | |a food marketing | ||
695 | |a influenszer marketing | ||
695 | |a Social media | ||
700 | 1 | |a Dr. Rimóczi Dr. Csilla |e ths | |
700 | 1 | |a Szalai Katalin |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/56986/1/Schu%CC%88tz%20Ali%CC%81z_EXRBCJ%202024..pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/56986/2/bizalmas%20Schu%CC%88tz%20Ali%CC%81z%20.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/56986/3/Sch%C3%BCtz%20Al%C3%ADz.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/56986/4/szakdolgozati%20bi%CC%81ra%CC%81lat_Schu%CC%88tz%20Ali%CC%81z_241230.pdf |z Dokumentum-elérés |