A házhozszállítás vásárlókkal szembeni kommunikációjának változása az elmúlt két évtizedben
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | fogyasztók házhozszállítás igények kommunikáció vásárlók |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57098 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg57098 | ||
| 005 | 20250312111150.0 | ||
| 008 | 250312suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Mayer Márton | |
| 245 | 1 | 2 | |a A házhozszállítás vásárlókkal szembeni kommunikációjának változása az elmúlt két évtizedben |c Mayer Márton |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A házhozszállítás vásárlókkal szembeni kommunikációjának változása az elmúlt két évtizedben című szakdolgozat célja, hogy bemutassa, hogyan alakult át a házhozszállítási szolgáltatások és a vásárlók közötti kommunikáció az elmúlt húsz év során. A dolgozat részletesen elemzi a technológiai fejlődés, a digitális platformok térnyerése és a fogyasztói elvárások változásának hatásait. Különös figyelmet fordít a közösségi média, az ügyfélszolgálati chatbotok és az e-mail marketing szerepére, valamint a személyre szabott kommunikáció fontosságára a vásárlói elégedettség növelésében. Az Uber Eats és a Pizza Hut esettanulmányain keresztül a dolgozat rávilágít a kommunikációs stratégiák és a vásárlói interakciók fejlődésére, valamint a marketingkommunikációs kampányok és promóciók hatékonyságára. A kutatás módszertanának bemutatása után a dolgozat részletesen tárgyalja az Uber Eats és a Pizza Hut kommunikációs stratégiáinak elemzését, a vásárlói interakciók és visszajelzések szerepét, a digitális platformok és alkalmazások használatát, valamint a marketingkommunikációs kampányok és promóciók hatékonyságát. A dolgozat végül összegzi a kutatás eredményeit és javaslatokat tesz a jövőbeli kommunikációs stratégiák fejlesztésére. | |
| 695 | |a fogyasztók | ||
| 695 | |a házhozszállítás | ||
| 695 | |a igények | ||
| 695 | |a kommunikáció | ||
| 695 | |a vásárlók | ||
| 700 | 1 | |a Furcsa Dr. Laura |e ths | |
| 700 | 1 | |a Herich Dániel |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57098/1/Szakdoga%20v%C3%A9gleges.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57098/2/Mayer%20M%C3%A1rton.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57098/3/K%C3%BCls%C5%91%20b%C3%ADr%C3%A1l%C3%B3%20sz%C3%B6veges%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C3%A9s%20-%20Mayer%20Marton.pdf |z Dokumentum-elérés |