Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Fagylalt szezonalitás vállalkozás indítása vállalkozás üzemeltetése vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57194 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg57194 | ||
| 005 | 20250312111340.0 | ||
| 008 | 250312suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Móré Luca Kata | |
| 245 | 1 | 0 | |a Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása |c Móré Luca Kata |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A dolgozat során bemutattam a vendéglátóipar helyzetét, annak növekedési tendenciáit és azokat a változásokat, amelyeket a gazdasági és társadalmi tényezők, például a Covid-19 járvány, a szektorra gyakoroltak. Az elmúlt évtizedekben a vendéglátás nagyon gyors ütemben növekedett. Emellett a globalizálódó világ lehetővé tette, hogy új kultúrák ízeivel és ételeivel ismerkedjünk meg világszerte, így bővült a kínálat is. Kiemeltem a szezonalitás szerepét, amely alapvetően meghatározza a fagylaltozók működését. Továbbáa fogyasztói magatartást, preferenciákat és elvárásokat vizsgáltam. | |
| 695 | |a Fagylalt | ||
| 695 | |a szezonalitás | ||
| 695 | |a vállalkozás indítása | ||
| 695 | |a vállalkozás üzemeltetése | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Harsányi Dávid |e ths | |
| 700 | 1 | |a Herman Dóra Noémi |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57194/1/M%C3%B3r%C3%A9%20Luca%20Kata%20szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57194/2/Biralat_More_Luca.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57194/3/M%C3%B3r%C3%A9%20Luca%20Kata%20szakdolgozat%20-%20K%C3%BCls%C5%91%20konzulensi%20b%C3%ADr%C3%A1lat.pdf |z Dokumentum-elérés |