Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Móré Luca Kata
További közreműködők: Harsányi Dávid
Herman Dóra Noémi
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Fagylalt
szezonalitás
vállalkozás indítása
vállalkozás üzemeltetése
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/57194

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg57194
005 20250312111340.0
008 250312suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Móré Luca Kata 
245 1 0 |a Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása  |c Móré Luca Kata  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A dolgozat során bemutattam a vendéglátóipar helyzetét, annak növekedési tendenciáit és azokat a változásokat, amelyeket a gazdasági és társadalmi tényezők, például a Covid-19 járvány, a szektorra gyakoroltak. Az elmúlt évtizedekben a vendéglátás nagyon gyors ütemben növekedett. Emellett a globalizálódó világ lehetővé tette, hogy új kultúrák ízeivel és ételeivel ismerkedjünk meg világszerte, így bővült a kínálat is. Kiemeltem a szezonalitás szerepét, amely alapvetően meghatározza a fagylaltozók működését. Továbbáa fogyasztói magatartást, preferenciákat és elvárásokat vizsgáltam. 
695 |a Fagylalt 
695 |a szezonalitás 
695 |a vállalkozás indítása 
695 |a vállalkozás üzemeltetése 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Harsányi Dávid  |e ths 
700 1 |a Herman Dóra Noémi  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57194/1/M%C3%B3r%C3%A9%20Luca%20Kata%20szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57194/2/Biralat_More_Luca.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57194/3/M%C3%B3r%C3%A9%20Luca%20Kata%20szakdolgozat%20-%20K%C3%BCls%C5%91%20konzulensi%20b%C3%ADr%C3%A1lat.pdf  |z Dokumentum-elérés