Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
Saved in:
Main Author: | Móré Luca Kata |
---|---|
Other Authors: |
Harsányi Dávid
Herman Dóra Noémi |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Fagylalt szezonalitás vállalkozás indítása vállalkozás üzemeltetése vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57194 |
Similar Items
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge
: Nagy Őszike Csenge
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond
: Ruprech Botond
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid
: Szentléleki Dávid
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva
: Szalay Virág Éva
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta
: Horváth Gréta
A Broadmoor szállodában üzemelő vendéglátó egység gazdálkodásának elemzése
: Nagy Bertalan
: Nagy Bertalan
Vendéglátó egység weblapjának tervezése,működtetése és annak problémái
: Skázel Nándor
: Skázel Nándor
Két vendéglátó egység koronavírus alatti döntéseinek az összehasonlítása
: Nagy Benedek
: Nagy Benedek
KOCKÁZATKEZELÉS JELENTŐSÉGE PIACBŐVÍTÉS ESETÉN – ÚJ KERESKEDELMI EGYSÉG NYITÁSA KAPCSÁN – EGY KERESKEDELMI VÁLLALKOZÁSNÁL
: Molnár Gergő
: Molnár Gergő
Egy vendéglátó egység nyitásának a lehetősége egy konkrét piaci környezetbe helyezve.
: Joó Zoltán
: Joó Zoltán
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
: Vígh Ramóna
: Vígh Ramóna
Kulturális Intézet nyitása Tokióban
: Czimbalek Szabolcs
: Czimbalek Szabolcs
Az AmRest Kávézó Kft. által üzemeltetett vendéglátó egység megnyitását megelőző üzleti terv elemzése
: Szatmári Csilla
: Szatmári Csilla
A turisztikai munkaerőpiac kihívásai egy vendéglátó egység példáján a Covid-19 járvány hatásainak tükrében
: Burján Bálint Ferenc
: Burján Bálint Ferenc
Pénzforgalmi bankszámlák nyitása és számlavezetése
: Hajnis Vivien
: Hajnis Vivien
Pénzforgalmi bankszámla, illetve lakossági folyószámla nyitása
: Hordós Andrea
: Hordós Andrea
Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Rozbora Zsófia
: Rozbora Zsófia
Az egri vendéglátós munkaerőpiac elvárásainak összevetése a vendéglátó szakképzéssel
: Dobai Ákos Tóbiás
: Dobai Ákos Tóbiás
Az egységes világpénz létrehozása
: Hrabovszki András
: Hrabovszki András
Az egységes világpénz létrehozása
: Hrabovszki András
: Hrabovszki András
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Takács Dóra
: Takács Dóra
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Murár Fanni
: Murár Fanni
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Miklósovics Nikolett
: Miklósovics Nikolett
Családi vállalkozásokban végbemenő generációváltás a vendéglátó iparág példáin keresztül
: Sándor Barbara Luca
: Sándor Barbara Luca
Az Alice Hotel nyitása, a Manageri és Igazgatói tevékenységek bemutatása
: Szabó Gábor
: Szabó Gábor
Bankszámla, folyószámla nyitása, vezetése és ezekkel kapcsolatos feladatok a pénzintézeteknél
: Ponyi Patrik
: Ponyi Patrik
EGY VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG GAZDASÁGI MŰKÖDÉSE
: Bergmann Ernő
: Bergmann Ernő
Konfliktuskezelés az adott vendéglátó egységben
: Magyar Lajos
: Magyar Lajos
Fluktuáció vizsgálata a vendéglátó szektorban
: Buzár Patrik Gábor
: Buzár Patrik Gábor
Fenntartható és energiahatékony vendéglátó vállalkozás
: Tóth Dávid János
: Tóth Dávid János
Közbeszerzések az Európai Unió egységes piacán
: Fehér Anita
: Fehér Anita
E-kereskedelmi egység létrehozásának stratégiai kérdései.
: Hervert Dániel
: Hervert Dániel
Fogyasztóvédelem, személyes adatvédelem egységes EU szabályozása
: Somogyi Kitti
: Somogyi Kitti
Egy budapesti multifunkciós vendéglátóipari egység koncepcióterve
: Tánczos Dániel
: Tánczos Dániel
Élőzenés vendéglátó üzletek Budapesten Az élőzenés vendéglátó üzletek tárgyi eszközrendszerének kialakítása a zeneszolgáltatás tekintetéből
: Szekeres Zoltán
: Szekeres Zoltán
Hotel Clark Budapest nyitása előtti teendők és az indulás utáni vendégpanaszok kezelése
: Bodnár Boglárka
: Bodnár Boglárka
Pénzforgalmi bankszámla, illetve lakossági folyószámla nyitása, számlavezetés és bankszámlák pénzforgalmával kapcsolatos feladatok
: Ritt Emília Hilda
: Ritt Emília Hilda
Pénzforgalmi bankszámla, illetve lakossági folyószámla nyitása, számlavezetés, és bankszámlák pénzforgalmával kapcsolatos feladatok.
: Szlicki Fanni
: Szlicki Fanni
Pénzforgalmi bankszámla, illetve lakossági folyószámla nyitása, számlavezetés, és bankszámlák pénzforgalmával kapcsolatos feladatok
: Lisztes Bettina Mária
: Lisztes Bettina Mária
Similar Items
-
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge -
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond -
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid -
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva -
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta