Csokoládé és manufakturális bonbonok a gasztronómia világában
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | családi vállalkozás csokoládé felhasználás gasztronómia gasztrotörténet manufaktúra |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57321 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg57321 | ||
| 005 | 20250325112134.0 | ||
| 008 | 250325suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Bognár Máté | |
| 245 | 1 | 0 | |a Csokoládé és manufakturális bonbonok a gasztronómia világában |c Bognár Máté |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A dolgozat középpontjában a csokoládé gasztronómiai felhasználása áll, beleértve különböző csokoládéfajták elemzését, a kézműves bonbonok készítésének folyamatát, valamint a minőségi csokoládé és hozzá kapcsolódó rendezvények bemutatását. A kutatás során bemutatásra kerül az emberek csokoládéfogyasztási szokásai, kedvelt ízvilágok és a fogyasztási preferenciák. A téma iránt személyes kötődésem is van, mivel családunk több mint öt éve működtet egy csokoládé manufaktúrát, ahol kézműves bonbonokat és más csokoládétermékeket készítünk. | |
| 695 | |a családi vállalkozás | ||
| 695 | |a csokoládé | ||
| 695 | |a felhasználás | ||
| 695 | |a gasztronómia | ||
| 695 | |a gasztrotörténet | ||
| 695 | |a manufaktúra | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57321/1/Bogn%C3%A1r%20M%C3%A1t%C3%A9%20-%20szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57321/2/Bogn%C3%A1r%20M%C3%A1t%C3%A9_k.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57321/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_Bogn%C3%A1r%20M%C3%A1t%C3%A9.pdf |z Dokumentum-elérés |