A helyi gasztronómia integrálása a Dél-Alföld Turisztikai Régió kastélyaiba

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Brecska Laura
További közreműködők: Nagy Adrienne
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Dél-Alföld
gasztronómia
kastélyok
Magyarország
turizmusfejlesztés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/57324

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg57324
005 20250325112137.0
008 250325suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Brecska Laura 
245 1 2 |a A helyi gasztronómia integrálása a Dél-Alföld Turisztikai Régió kastélyaiba  |c Brecska Laura  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Dolgozatom fő témája a dél-alföldi kastélyok és a helyi gasztronómia kapcsolata. Kutatásom során arra kerestem a választ, hogy a turizmus ezen két területe milyen módon kapcsolódik össze, illetve milyen turisztikai szolgáltatások létesülhetnek ezen kapcsolatra. A vizsgálatban interjús és kérdőíves módszert egyaránt alkalmaztam, emellett pedig helyszínbejárást is tartottam. Űrlapom a magyar lakosság utazási szokásait mérte fel, míg interjúkérdéseim a választott kastélyok és éttermek üzemeltetőihez szóltak. Kutatásom végére feltevéseim beigazolódtak a témában. 
695 |a Dél-Alföld 
695 |a gasztronómia 
695 |a kastélyok 
695 |a Magyarország 
695 |a turizmusfejlesztés 
700 1 |a Nagy Adrienne  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57324/1/Brecska%20Laura%20Szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57324/2/Brecska%20Laura_turizmus_levelez%C5%91_opponensi%20v%C3%A9lem%C3%A9ny_Jusztin%20M%C3%A1rta.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57324/3/BrecskaLaura_2025jan_D%C3%A1lAlf.kast%C3%A9lyok%20%C3%A9s%20gasztron%C3%B3mia.pdf  |z Dokumentum-elérés