A helyi gasztronómia integrálása a Dél-Alföld Turisztikai Régió kastélyaiba
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Dél-Alföld gasztronómia kastélyok Magyarország turizmusfejlesztés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57324 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg57324 | ||
| 005 | 20250325112137.0 | ||
| 008 | 250325suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Brecska Laura | |
| 245 | 1 | 2 | |a A helyi gasztronómia integrálása a Dél-Alföld Turisztikai Régió kastélyaiba |c Brecska Laura |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Dolgozatom fő témája a dél-alföldi kastélyok és a helyi gasztronómia kapcsolata. Kutatásom során arra kerestem a választ, hogy a turizmus ezen két területe milyen módon kapcsolódik össze, illetve milyen turisztikai szolgáltatások létesülhetnek ezen kapcsolatra. A vizsgálatban interjús és kérdőíves módszert egyaránt alkalmaztam, emellett pedig helyszínbejárást is tartottam. Űrlapom a magyar lakosság utazási szokásait mérte fel, míg interjúkérdéseim a választott kastélyok és éttermek üzemeltetőihez szóltak. Kutatásom végére feltevéseim beigazolódtak a témában. | |
| 695 | |a Dél-Alföld | ||
| 695 | |a gasztronómia | ||
| 695 | |a kastélyok | ||
| 695 | |a Magyarország | ||
| 695 | |a turizmusfejlesztés | ||
| 700 | 1 | |a Nagy Adrienne |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57324/1/Brecska%20Laura%20Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57324/2/Brecska%20Laura_turizmus_levelez%C5%91_opponensi%20v%C3%A9lem%C3%A9ny_Jusztin%20M%C3%A1rta.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57324/3/BrecskaLaura_2025jan_D%C3%A1lAlf.kast%C3%A9lyok%20%C3%A9s%20gasztron%C3%B3mia.pdf |z Dokumentum-elérés |