Szállodai szezonalitás elemzése a floridai Sunset Key Cottages példáján keresztül
Saved in:
Main Author: | Kocsis Rebeka |
---|---|
Other Authors: | Apaczeller Krisztina Judit |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Amerikai Egyesült Államok étterem kultúra szállodaipar turizmus |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57355 |
Similar Items
A szezonalitás kihívásainak elemzése Szántódon, a BalaLand Residence Apartmanhotel példáján keresztül
: Solti Fruzsina Rebeka
: Solti Fruzsina Rebeka
A szezonalitás, szállodai élőmunka gazdálkodás és élőmunka költséggazdálkodás bemutatása a Hotel Albaida Nature*** példáján keresztül
: Horváth Laura
: Horváth Laura
A szezonalitás a turizmusban
: Szabó Gerda
: Szabó Gerda
Koktéltrendek Magyarországon, külföldhöz viszonyítva az abádszalóki Sunset Panorama Cocktail Bar & Pizza alapján.
: Nagy Szabolcs
: Nagy Szabolcs
The key drivers of sustainable practices in SMEs
: Sabri Aliphana
Published: (2022)
: Sabri Aliphana
Published: (2022)
Key Constructs of Personal Branding Proposal for a broad definition
: Szántó Péter
Published: (2023)
: Szántó Péter
Published: (2023)
Budapest és Prága turizmusának összehasonlító elemzése a szezonalitás függvényében
: Dénes Bence
: Dénes Bence
Biophilic cities as a key to sustainability a case study of Oslo
: Yarantseva Marina
Published: (2019)
: Yarantseva Marina
Published: (2019)
A szezonalitás megoldása a siófoki apartmanok éves üzemeltetésében
: Ötvös Réka
: Ötvös Réka
Szállodai marketingtevékenységek bemutatása a Hotel Regnum Residence példáján keresztül
: Németh Rebeka
: Németh Rebeka
A szezonalitás hatása egy csomagolóipari vállalat elosztási láncára
: Sallai Terézia
: Sallai Terézia
The argan tree as a key of touristic promotion for the region of Essaouira
: El Hassani Mouad
: El Hassani Mouad
Szállodai animáció szerepének elemzése két ciprusi szálloda példáján keresztül
: Gyarmati Bernadett Kinga
: Gyarmati Bernadett Kinga
A szezonalitás jelenléte és mérséklésének lehetőségei a magyarországi fogadóterületek kínálatában
: Kocsispéter Anita
: Kocsispéter Anita
Turisztikai szezonalitás a Balaton Idegenforgalmi Régióban 2000 és 2023 között
: Garamszegi Zsófia
: Garamszegi Zsófia
A szezonalitás és annak enyhítésére irányuló módszerek a szállodaiparban, több magas kategóriájú szálloda példáján szemléltetve
: Szolcsánszky Anna
: Szolcsánszky Anna
CustomAir Services – The key to customer satisfaction and loyalty in the aviation industry
: Rigó Krisztina
: Rigó Krisztina
Exploring gender diversity in key account management A comparative global perspective on gender-specific roles and competencies for customer success
: Niersbach, Barbara, et al.
Published: (2024)
: Niersbach, Barbara, et al.
Published: (2024)
A szállodai üzemeltetés elemzése az OTP Hotel Budapest példáján keresztül
: Gyulai Henrietta
: Gyulai Henrietta
Manzanos étterem kínálatának elemzése vegetáriánus, ételallergia és szezonalitás szempontjából az nH Budapest Hotelban
: Tóth Virág
: Tóth Virág
EU Energy Security Plan as a Key Point of Independence in International Relations
: Karasova Natalia
: Karasova Natalia
Corporate lending trends and their key factors in Hungary from 2010 until today
: László Csaba
: László Csaba
An analysis into key factors affecting to the Digital Transformation of Logistics Enterprise in Vietnam Insights from Viettel Post
: Nguyen Trung Hieu
: Nguyen Trung Hieu
Green Bonds - A Key Initiative for Combating Climate Change, or a Way of Greenwashing?
: Hajagos-Tóth Ákos
: Hajagos-Tóth Ákos
Szállodai árképzési módszerek a Corinthia Hotel Budapest példáján keresztül
: Deák Zsófia Janka
: Deák Zsófia Janka
Szállodai Front Office tevékenység
: Susán Rebeka
: Susán Rebeka
Szállodai F&B részleg elemzése az USA-ban a The Sagamore Resort példáján keresztül
: Paltineanu Evelin
: Paltineanu Evelin
A szállodai revenue menedzsment szerepének összehasonlító elemzése a NaturMed Hotel Carbona példáján keresztül
: Szántó-Cseh Krisztina
: Szántó-Cseh Krisztina
A szállodai vendéglátás tevékenységének bemutatása a Petneházy Club Hotel példáján keresztül
: Gnandt Tamás István
: Gnandt Tamás István
A szállodai üzletág működésének feltételei a Hunguest Hotel Platánus példáján keresztül
: Labossa Benedek Péter
: Labossa Benedek Péter
A szállodai vendégélmény és szolgáltatásminőség a Hilton Hotel Budapest példáján keresztül
: Sági Adél
: Sági Adél
Szállodai vendégek és dolgozók ösztönzésmenedzsmentje három budapesti luxus szálloda példáján keresztül
: But-Pálfi Brigitta
: But-Pálfi Brigitta
A SabeeApp szállodai szoftver bemutatása a balatonföldvári Hotel Főnix példáján keresztül
: Vértes Boglárka
: Vértes Boglárka
Szállodai brand és a sztenderdek megjelenési formája egy budapesti luxusszálloda példáján keresztül
: Darvas Patrícia
: Darvas Patrícia
Szegmentáció szerepe a szállodai értékesítésben az ibis Budapest Heroes Square példáján keresztül
: Keresztesi Fanni Gabriella
: Keresztesi Fanni Gabriella
A study of the effectiveness of key opinion consumers (KOCs) in influencer marketing on TikTok shop for electronics brands in Vietnam
: Tran Le Hoang
: Tran Le Hoang
A szállodai animáció helyzete a vízparti üdülőszállodákban Magyarországon
: Kocsis Patrícia Lilla
: Kocsis Patrícia Lilla
A szállodai revenue management-et segítő online szoftverek kritikus elemzése az Accor-Pannonia Zrt. példáján keresztül
: Satyillo Irina
: Satyillo Irina
Egy konkrét szállodai rekonstrukció szakmai, pénzügyi hátterének bemutatása a Hilton Budapest példáján keresztül
: Berzéki Gábor
: Berzéki Gábor
A Gerbeaud-ház ételkínálati stratégiája, az étlaptervezés menete, a régiós alapanyagok megjelenési formái, szezonalitás figyelembe vétele a tervezésben
: Bakti Boglárka Mária
: Bakti Boglárka Mária
Similar Items
-
A szezonalitás kihívásainak elemzése Szántódon, a BalaLand Residence Apartmanhotel példáján keresztül
: Solti Fruzsina Rebeka -
A szezonalitás, szállodai élőmunka gazdálkodás és élőmunka költséggazdálkodás bemutatása a Hotel Albaida Nature*** példáján keresztül
: Horváth Laura -
A szezonalitás a turizmusban
: Szabó Gerda -
Koktéltrendek Magyarországon, külföldhöz viszonyítva az abádszalóki Sunset Panorama Cocktail Bar & Pizza alapján.
: Nagy Szabolcs -
The key drivers of sustainable practices in SMEs
: Sabri Aliphana
Published: (2022)