Ételallergiák és -intoleranciák megjelenése a turizmus-vendéglátás világában
Elmentve itt :
Szerző: | Kiss Ninetta |
---|---|
További közreműködők: | Merkl Márta |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | 3D nyomtatás élménygazdaság food industry turizmus vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57382 |
Hasonló tételek
Ételallergiák és ételintoleranciák a szállodai vendéglátásban
: Kőrösparti Anna
: Kőrösparti Anna
Innováció a vendéglátás világában
: Domokos Ákos Bendegúz
: Domokos Ákos Bendegúz
Ételallergiák és -érzékenységek által generált problémák megoldásai a kávézási kultúra területén
: Vásárhelyi Hunor Csaba
: Vásárhelyi Hunor Csaba
Kiállítások megjelenése a rendezvények világában
: Kasó Tímea
: Kasó Tímea
Nők helyzete a turizmus-vendéglátás ágazatban
: Tőzsér Hanna
: Tőzsér Hanna
Turizmus és vendéglátás a Covid járvány idején
: Juhász Bálint
: Juhász Bálint
Falusi turizmus és vendéglátás fejlesztés, Hétház Egyesület
: Zsom János
: Zsom János
A turizmus és vendéglátás szereplőinek kapcsolata a médiával
: Papp Dávid
: Papp Dávid
A turizmus/ vendéglátás/ szállodaipar területén való továbbtanulás motivációi
: Birkás Réka
: Birkás Réka
Egészségturisztikai kezelések az üzleti turizmus világában
: Fazekas Renáta
: Fazekas Renáta
Modern technológia megjelenése a múzeumok és kiállítások világában
: Király Dominika
: Király Dominika
A falusi turizmus és a vendéglátás kapcsolata Regöly községben
: Tóth Veronika
: Tóth Veronika
Vezetői problémák és ideális vezetés a turizmus-vendéglátás területén
: Tátrai Gabriella
: Tátrai Gabriella
Munkamorál a diákfoglalkoztatás körében a turizmus-vendéglátás területén működő vállalkozásoknál
: Hanák Aliz
: Hanák Aliz
A Covid-19 járvány hatásai a hazai turizmus vendéglátás munkaerőpiacára.
: Vermes Fanni
: Vermes Fanni
A posztmodernitás megjelenése az utazás, a kalandok és élmények világában
: Szombathelyi Flóra
: Szombathelyi Flóra
A magyar turizmus és vendéglátás gazdaságstatisztikai elemzése, különös tekintettel a balatoni és a közép-magyarországi régióra
: Kiss Ágnes
: Kiss Ágnes
Az MI Forradalma a Turizmus Világában Innováció és Haté-konyság a Szállodaipar és Utazásszervezés Területén
: Szabó Gábor
: Szabó Gábor
A turizmus-vendéglátás területén dolgozók motivációi a Magyarországról történő kivándorlás során
: Bernyiscsek Fruzsina
: Bernyiscsek Fruzsina
Német és francia nemzetköziesítési gyakorlatok a KVIK Turizmus-Vendéglátás Szaknyelvi Intézeti Tanszékén
: Nagy Rita, et al.
Megjelent: (2017)
: Nagy Rita, et al.
Megjelent: (2017)
Vendéglátás marketing
: Rostás Dániel
: Rostás Dániel
Vendéglátás marketing
: Palcsák Barbara
: Palcsák Barbara
Vendéglátás marketing
: Priáll Edina
: Priáll Edina
Franchise rendszer bemutatása a turizmus-vendéglátás szektorban a Subway gyorsétteremlánc példáján keresztül
: Heleszta Nikolett Norina
: Heleszta Nikolett Norina
A szezonális turizmus és vendéglátás vizsgálata a Dunakanyarban Vác és Zebegény példáján keresztül
: Csánki Eszter
: Csánki Eszter
A múlt, a jelen és a jövő vállalkozói, a turizmus-vendéglátás szakképzés tükrében
: Hajdu-Ráfis Tamás
: Hajdu-Ráfis Tamás
A turizmus és a vendéglátás kapcsolata a Sir Lancelot Lovagi Étterem példáján keresztül
: Angyal Réka
: Angyal Réka
A Covid19 befolyása a turizmus és vendéglátás munkaerőpiacára, a fiatal munkavállalók kiégésére
: Kovács Anna
: Kovács Anna
Az élménygazdaságtan jelentősége a turizmus változó világában - az élményközpontú turista
: Vida Ágnes Krisztina
: Vida Ágnes Krisztina
A matematika és statisztika módszertani ismeretek szerepe a turizmus-vendéglátás közgazdász alapképzési szakon
: Rendek Csaba
: Rendek Csaba
Az EU oktatáspolitikájának dilemmái és az Erasmus-program kérdőjelei a turizmus-vendéglátás szakon
: Tóth Fruzsina
: Tóth Fruzsina
Világot Átalakító Kihívások - Vendéglátás, Turizmus, Energiafelhasználás és Home Office a Covid-19 Korában
: Szabó Csongor
: Szabó Csongor
A falusi turizmus és a vendéglátás fejlesztésében rejlő lehetőségek egy hátrányos helyzetű kistelepülésen Hercegszántón
: Kovács Marica
: Kovács Marica
A vendéglátás etikája
: Szemerédi Gábor
: Szemerédi Gábor
A vendéglátás etikája
: Gedeon Ábel László
: Gedeon Ábel László
Vendéglátás a szálláshelyeken
: Neczli Ervin Zsolt
: Neczli Ervin Zsolt
A projekt módszer alkalmazásának lehetőségei a szakképzési oktatás keretében a turizmus-vendéglátás ágazatban
: Járfás Andrea
: Járfás Andrea
A turizmus és vendéglátás helyzete, fejlesztési lehetőségei Zalaegerszeg és vonzáskörzetében a munkaerőpiaci igények tükrében
: Völler Gábor
: Völler Gábor
Az influencer marketing szerepe és generációkra gyakorolt hatása a turizmus és a vendéglátás területén
: Fodor Boglárka
: Fodor Boglárka
A falusi turizmus és vendéglátás infrastruktúrája, fejlesztésének regionális és kistérségi sajátosságai, Székelyföld, Korond településen
: Tóth Béla
: Tóth Béla
Hasonló tételek
-
Ételallergiák és ételintoleranciák a szállodai vendéglátásban
: Kőrösparti Anna -
Innováció a vendéglátás világában
: Domokos Ákos Bendegúz -
Ételallergiák és -érzékenységek által generált problémák megoldásai a kávézási kultúra területén
: Vásárhelyi Hunor Csaba -
Kiállítások megjelenése a rendezvények világában
: Kasó Tímea -
Nők helyzete a turizmus-vendéglátás ágazatban
: Tőzsér Hanna