A balatoni családi vállalkozásban működtetett szállodák üzemeltetésének jellemzői

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kovács Péter
További közreműködők: Rézmányi Zsolt
Kulcsszavak:Balaton
hotelstars
minőségi besorolás
szálláshely-szolgáltatás
turizmus
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/57447
Leíró adatok
Kivonat:A projektmunka felsorolja a magyarországi szálláshelyek típusait és azok minőségi besorolását a Hotelstars Union követelményrendszere alapján. Foglalkozik a Hotelstars szempontrendszerével és a pontozás módjával. A dolgozat következő része bemutatja a szállodák üzemeltetésének különböző formáit, tárgyi és személyi feltételrendszerét. A projektmunka célja, hogy bemutassa a Balaton parti családi vállalkozásban üzemeltetett szállodák jellemzőit, rávilágítson azok problémáira, és megoldást keressen egy konkrét szálloda bemutatásán keresztül az adott szálloda problémáinak megoldására. Bemutatja a dolgozat az ehhez végzett kutatómunkát és annak eredményeit, mely Google kérdőív és dokumentumelemzések segítségével készült el. Tartalmaz táblázatokat, ábrákat, a kérdőív grafikonjait és képeket is.