Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kövesi Henrietta
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Kulcsszavak:bemutatás
elemzés
történelem
vendéglátás
vélemények
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/57460

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg57460
005 20250325112356.0
008 250325suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kövesi Henrietta 
245 1 0 |a Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése  |c Kövesi Henrietta  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A projektmunkámban bemutatom a Rosenstein Vendéglő működését, történetét, kialakulását, és jövőbeli terveit. Elemzem a kínálatot, majd gluténérzékeny szemlélőként is beszélek az étlapról. Szót ejtek a vendéglátás különböző részeiről, kutatás alatt kiderült véleményekről, és meglátásokról. Cikkek és egy interjú segítségével ismertetem a Rosenstein világát, és egy könyv alapján beszélek a vendéglátás művészetéről. A végén összefoglalásra kerülnek az összegyűjtött adatok, és választ kapunk az elején feltett kutatási kérdésekre. 
695 |a bemutatás 
695 |a elemzés 
695 |a történelem 
695 |a vendéglátás 
695 |a vélemények 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57460/1/K%C3%B6vesi%20Henrietta-Szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57460/2/Projektmunka_%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91_K%C3%B6vesi%20Henrietta.pdf  |z Dokumentum-elérés