Zero Waste a Koktélkúltúrában
Elmentve itt :
Szerző: | Szőllősi Bálint |
---|---|
További közreműködők: | Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |
Kulcsszavak: | 21. század fenntarthatóság fogyasztási stratégiák innovációrendszer koktél zero waste |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57465 |
Hasonló tételek
Zero-waste the new norm?
: Almási Sándor, et al.
Megjelent: (2021)
: Almási Sándor, et al.
Megjelent: (2021)
Zero Waste Bárok Trend vagy a Jövő?
: Zilizi Máté
: Zilizi Máté
Zero waste in the food and beverage industry
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
"Zero Waste" és a fenntartható jövő
: Dajcsin Katalin
: Dajcsin Katalin
A Zero Waste szemlélet és fogyasztói szokások
: Kőhalmi Boglárka
: Kőhalmi Boglárka
Zero waste production in Hungary through the example of the Grapoila brand
: Skaliczki Tímea Adrienn
: Skaliczki Tímea Adrienn
Zero waste üzletek elterjedése, és ismertségének, megítélésének vizsgálata Magyarországon
: Kovács Blanka Laura
: Kovács Blanka Laura
Fenntarthatóság és rendezvényszervezés kapcsolata, különös tekintettel a zero waste rendezvényekre
: Schneider Kinga
: Schneider Kinga
A Zero vállalat marketingstratégiájának, arculatának bemutatása
: Póké Beáta Dóra
: Póké Beáta Dóra
A critical analysis of waste management and the level of food waste in the hospitality industry
: Zsigri Máté
: Zsigri Máté
The situation of Hungarian waste management, the possibilities of the Swiss SID SA on the Hungarian waste market
: Ördög Zsuzsanna
: Ördög Zsuzsanna
Az Oxyfa vállalat környezettudatos tevékenysége és a Zero CO2 program
: Béres Rubina
: Béres Rubina
Sustainable business opportunities focused on the fast fashion industry waste and e-waste in Latin America and Africa
: Kaul Karen Elisabeth
: Kaul Karen Elisabeth
Analyzing the issue of food waste in Hungary
: Popova Vera
: Popova Vera
Examination of consumer awareness in case of food waste
: Gál Zsófia
: Gál Zsófia
Hazardous waste management in the field of plastics and microplastics
: Liu Tianhui Aliz
: Liu Tianhui Aliz
Food waste management in hotels Case study of the Crowne Plaza Budapest Hotel
: Polónyi Adrienn Alexandra
: Polónyi Adrienn Alexandra
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Phuong Tran Thu, et al.
Megjelent: (2024)
: Phuong Tran Thu, et al.
Megjelent: (2024)
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Tran Thu Phuong
: Tran Thu Phuong
Analysing food waste in the tourism sector in Budapest, Hungary
: Le Lan Phuong
: Le Lan Phuong
The impact of packaging waste pollution of delivery industry in China
: Qiu Yun
: Qiu Yun
Investigating the Food Waste Management in two Chinese Restaurants
: Wang Keyan
: Wang Keyan
Analyzing food waste through a sample of a restaurant
: Rácz Koni
: Rácz Koni
Implications of food waste management in luxury hotels A case study of InterContinental Budapest
: Várfalvi Yvett
: Várfalvi Yvett
Food losses and waste in the context of sustainable food systems in hotel management
: Aladzic Diana
: Aladzic Diana
Factors cause food waste in Executive Lounge at the Ritz- Carlton Budapest
: Nguyen Thi My Linh
: Nguyen Thi My Linh
An assessment of food loss and waste in the Hungarian agrifood supply chain Encouraging sustainable and conscious
: Rabbi Mohammad Fazle
Megjelent: (2022)
: Rabbi Mohammad Fazle
Megjelent: (2022)
No Waste, avagy a XXI. század adta lehetőség az élelmiszerpazarlás megelőzésére.
: Lammel Kálmán
: Lammel Kálmán
Food waste management at breakfast buffet – Case of The Ritz-Carlton Budapest Hotel
: Hoang Vy Quynh Anh
: Hoang Vy Quynh Anh
Food waste reduction at Budapest Business School, Faculty of International Management and Business Students vs cafeteria /
: Pascoal Iris Nyalete de Almeida
: Pascoal Iris Nyalete de Almeida
Refuse, reuse, recycle What are the opportunities of cafés towards the zero waste trend in Budapest?
: Keszei Zsófia
: Keszei Zsófia
Stop wasting water! Water consumption in the Students’ Halls of Residence at Mátyásföld of Budapest Business School
: Juhász Eszter
Megjelent: (2019)
: Juhász Eszter
Megjelent: (2019)
Reducing plastic waste by replacing single-use plastic packaging materials with paper in the food industry
: Ditkute Kotryna
: Ditkute Kotryna
Sustainability Management in Hotels, Focusing on Food Waste Management {Case Study on Accor Hotels, Hungary}
: Ali Fadi
: Ali Fadi
A vendégösszetétel és a "plate waste" összefüggésének vizsgálata egy budapesti szálloda büféreggelijének példáján
: Nemes Petra
: Nemes Petra
A vendégösszetétel és a "plate waste" összefüggésének vizsgálata egy budapesti szálloda büféreggelijének példáján
: Nemes Petra
: Nemes Petra
Explore the implications of food waste regulations on sample Chinese restaurants and acknowledge of sustainable management practices in China and Hungary.
: Zhao Hailun
: Zhao Hailun
Waste it or taste it… Analysis of attitude regarding food losses among Budapest boutique hotel employees and possibilities of awareness raising
: Vámos Letícia Anna
: Vámos Letícia Anna
Comparison of the waste management policies applied within the European Union and the accessing cee countries, through the example of Sweden and Hungary
: Bede Júlia
: Bede Júlia
Sustainability in Supply Chain The Zero Carbon Project
: Borodina Daria
: Borodina Daria
Hasonló tételek
-
Zero-waste the new norm?
: Almási Sándor, et al.
Megjelent: (2021) -
Zero Waste Bárok Trend vagy a Jövő?
: Zilizi Máté -
Zero waste in the food and beverage industry
: Aguirre-Szilágyi Ignacio -
"Zero Waste" és a fenntartható jövő
: Dajcsin Katalin -
A Zero Waste szemlélet és fogyasztói szokások
: Kőhalmi Boglárka