Egy hamburgerező napi operatív folyamatai és működési struktúrája
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | étterem hamburger pincér raktárgazdálkodás raktározás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57475 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg57475 | ||
005 | 20250325112411.0 | ||
008 | 250325suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Nagy Attila | |
245 | 1 | 0 | |a Egy hamburgerező napi operatív folyamatai és működési struktúrája |c Nagy Attila |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Ez a dolgozat egy hamburgerező napi operatív folyamatait és működési struktúráját vizsgálja. A kutatás célja, hogy bemutassa a vendéglátás ezen szegmensének mindennapi működését, rávilágítson a logisztikai kihívásokra, a személyzeti menedzsment kérdéseire, valamint az üzleti folyamatok hatékonyságának fontosságára. A kutatási módszertan részeként mélyinterjúkat készítettem az érintett dolgozókkal. Az eredmények alapján javaslatokat fogalmaztam meg a munkafolyamatok egyszerűsítésére, digitalizációra, valamint a csapatmunka és motiváció fejlesztésére. | |
695 | |a étterem | ||
695 | |a hamburger | ||
695 | |a pincér | ||
695 | |a raktárgazdálkodás | ||
695 | |a raktározás | ||
700 | 1 | |a Balog-Siposné Szöcze Anikó |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57475/1/Nagy_Attila_Projektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57475/2/K%C3%A9rd%C3%A9sek.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57475/3/Nagy%20Attila%20b%C3%ADr%C3%A1lat.pdf |z Dokumentum-elérés |