Egy hamburgerező napi operatív folyamatai és működési struktúrája

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Nagy Attila
További közreműködők: Balog-Siposné Szöcze Anikó
Kulcsszavak:étterem
hamburger
pincér
raktárgazdálkodás
raktározás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/57475

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg57475
005 20250325112411.0
008 250325suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Nagy Attila 
245 1 0 |a Egy hamburgerező napi operatív folyamatai és működési struktúrája  |c Nagy Attila  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Ez a dolgozat egy hamburgerező napi operatív folyamatait és működési struktúráját vizsgálja. A kutatás célja, hogy bemutassa a vendéglátás ezen szegmensének mindennapi működését, rávilágítson a logisztikai kihívásokra, a személyzeti menedzsment kérdéseire, valamint az üzleti folyamatok hatékonyságának fontosságára. A kutatási módszertan részeként mélyinterjúkat készítettem az érintett dolgozókkal. Az eredmények alapján javaslatokat fogalmaztam meg a munkafolyamatok egyszerűsítésére, digitalizációra, valamint a csapatmunka és motiváció fejlesztésére. 
695 |a étterem 
695 |a hamburger 
695 |a pincér 
695 |a raktárgazdálkodás 
695 |a raktározás 
700 1 |a Balog-Siposné Szöcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57475/1/Nagy_Attila_Projektmunka.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57475/2/K%C3%A9rd%C3%A9sek.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57475/3/Nagy%20Attila%20b%C3%ADr%C3%A1lat.pdf  |z Dokumentum-elérés