Egy hamburgerező napi operatív folyamatai és működési struktúrája
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | étterem hamburger pincér raktárgazdálkodás raktározás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57475 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg57475 | ||
| 005 | 20250325112411.0 | ||
| 008 | 250325suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Nagy Attila | |
| 245 | 1 | 0 | |a Egy hamburgerező napi operatív folyamatai és működési struktúrája |c Nagy Attila |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Ez a dolgozat egy hamburgerező napi operatív folyamatait és működési struktúráját vizsgálja. A kutatás célja, hogy bemutassa a vendéglátás ezen szegmensének mindennapi működését, rávilágítson a logisztikai kihívásokra, a személyzeti menedzsment kérdéseire, valamint az üzleti folyamatok hatékonyságának fontosságára. A kutatási módszertan részeként mélyinterjúkat készítettem az érintett dolgozókkal. Az eredmények alapján javaslatokat fogalmaztam meg a munkafolyamatok egyszerűsítésére, digitalizációra, valamint a csapatmunka és motiváció fejlesztésére. | |
| 695 | |a étterem | ||
| 695 | |a hamburger | ||
| 695 | |a pincér | ||
| 695 | |a raktárgazdálkodás | ||
| 695 | |a raktározás | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szöcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57475/1/Nagy_Attila_Projektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57475/2/K%C3%A9rd%C3%A9sek.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57475/3/Nagy%20Attila%20b%C3%ADr%C3%A1lat.pdf |z Dokumentum-elérés |