Housekeeping tevékenységének bemutatása és fontossága
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | Accor Hotels fenntarthatóság housekeeping Mercure supervisor szállodaipar szobalány Taverna vendégélmény vendégpanasz |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57571 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg57571 | ||
| 005 | 20250325112546.0 | ||
| 008 | 250325suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kovács Réka | |
| 245 | 1 | 0 | |a Housekeeping tevékenységének bemutatása és fontossága |c Kovács Réka |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A projektmunkám bevezetésében szeretném először összefoglalni, hogy miért választottam ezt a pozíciót, miért vonzott és hogy miért fontos ez nekem. Majd összegzem az interjú kérdéseit és röviden leírom, hogy mi is várható a projektmunkámban. Elsősorban szeretném a múltba visszamenőleg a szállodák és egyéb szállást adó helyek kialakulásának történetét bemutatni napjainkig bezárólag. Ezután a magyar szállodákra térek ki munkámban a kezdetektől egészen napjainkig. A szállodaipart befolyásoló tényezőket is röviden bemutatom. A szállodákat befolyásoló tényezők után a gyakorlati helyemet, a Mercure Budapest City Centert szeretném bemutatni. A Taverna szálló létrejötte egy meghatározó pillanat a Mercure életében, ezért ezzel kezdem a bemutatást. A múlt után áttérek a jelenben, ahol bemutatom szállodánkat. Továbbá szeretném bemutatni a szobalányok, az emeleti londíner, a takarítók és a textiles munkáját is, mivel mindegyikbe belátást nyertem a gyakorlatom alatt. Fontosnak tartom, hogy egy supervisor tudja, hogy néz ki egy szobalány átlagos napja, miket hogyan csinál, mivel csak így válhat belőle jó supervisor. Ezek után áttérek a szobaasszonyokra, gondnoknőkre és a housekeeping vezető feladatait is bemutatom. | |
| 695 | |a Accor Hotels | ||
| 695 | |a fenntarthatóság | ||
| 695 | |a housekeeping | ||
| 695 | |a Mercure | ||
| 695 | |a supervisor | ||
| 695 | |a szállodaipar | ||
| 695 | |a szobalány | ||
| 695 | |a Taverna | ||
| 695 | |a vendégélmény | ||
| 695 | |a vendégpanasz | ||
| 700 | 1 | |a Fábián Tamás |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57571/1/Housekeeping%20tev%C3%A9kenys%C3%A9g%C3%A9nek%20bemutat%C3%A1sa%20%C3%A9s%20fontoss%C3%A1ga.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57571/2/Kov%C3%A1cs%20R%C3%A9ka_FOSZK_F%C3%A1bi%C3%A1n%20Tam%C3%A1s_konzulensi.pdf |z Dokumentum-elérés |