Különböző diéták kihatása a vendéglátásra Magyarországon, a budapesti burgerezők viszonylatában
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | 21. század egészség életmód érzékenység étkezési kultúra vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57620 |
| Kivonat: | Szakdolgozatomban elsősorban az egészséges étkezés fogalmával foglalkozom, majd ezt követően több különböző étrendet mutatok be, mint például a gluténmentes, a laktózmentes, a cukormentes étkezés és az egyéb ételallergiák és érzékenységek miatt kialakult étrendeket. Emellett pedig több különféle étrendet is bemutatok, többek között a vegetáriánus, a vegán, a szénhidrátcsökkentett, a keto, a paleo és az alacsony FODMAP étrendet. Ezt követően pedig a kutatásom célja bemutatni ezen étrendek és a velük járó étkezési restrikciók kihatását a vendéglátásra. |
|---|