Hazai és nemzetközi cukrászdák kínálatának elemzése 1. Nemzetközi és hazai csokoládé-trendek, preferenciák a fogyasztók körében
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | cukrászda csokoládé csokoládétrend desszertek kakaó |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57717 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg57717 | ||
| 005 | 20250325112819.0 | ||
| 008 | 250325suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Élő Adél | |
| 245 | 1 | 0 | |a Hazai és nemzetközi cukrászdák kínálatának elemzése 1. Nemzetközi és hazai csokoládé-trendek, preferenciák a fogyasztók körében |c Élő Adél |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Véleményem szerint a témaválasztás aktualitása és történelmi gazdagsága miatt az anyag nem csak a csokoládé szerelmeseinek érdekes, hanem azoknak is, akik a társadalmi változások, gazdasági trendek és fogyasztói viselkedések mélyebb megértésére törekszenek. A csokoládé ezen többdimenziós bemutatása lehetőséget adott arra, hogy egy hétköznapi terméken keresztül átfogóbb kulturális és gazdasági folyamatokat is megértsünk. Ezáltal a kutatás nemcsak informatív, hanem inspiráló is lehet, különösen azok számára, akik a gasztronómia és a társadalmi változások kapcsolatát tanulmányozzák. | |
| 695 | |a cukrászda | ||
| 695 | |a csokoládé | ||
| 695 | |a csokoládétrend | ||
| 695 | |a desszertek | ||
| 695 | |a kakaó | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57717/1/%C3%89L%C5%90%20AD%C3%89L%20SZAKDOLGOZAT%20%28JLPPWE%29_12.01.%20Jav%C3%ADtott.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57717/2/%C3%89l%C5%91%20Ad%C3%A9l_k.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57717/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_%C3%89l%C5%91%20Ad%C3%A9l.pdf |z Dokumentum-elérés |