A vendéglátás fő folyamatainak bemutatása a Budakert vendéglőben.
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | fő folyamatok HACCP magyar konyha vendéglátás vendéglő |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57737 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg57737 | ||
| 005 | 20250325112839.0 | ||
| 008 | 250325suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Mészáros Tamás | |
| 245 | 1 | 2 | |a A vendéglátás fő folyamatainak bemutatása a Budakert vendéglőben. |c Mészáros Tamás |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Projektmunkám során egy több évtizede működő budaörsi magyaros étterem bemutatását és annak fő munkafolyamatainak megismerését végeztem. Bemutatásra kerültek a beszállítok és a beszerzési lehetősége. A raktározás és a raktárak típusai és azok szabályai a HACCP szerint. Az ételkészitéshez szükséges konyhai eljárások, berendezések és technológiák. Személyzet napi feladatainak bemutatása. Több kutatási eredménnyel melyeket interjúkkal, éttermi szoftver elemzéssel és kérdőív segítségével szereztem meg. | |
| 695 | |a fő folyamatok | ||
| 695 | |a HACCP | ||
| 695 | |a magyar konyha | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 695 | |a vendéglő | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szöcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57737/1/vegleges_projektmunka_meszaros_tamas_l4beoz%20%287%29.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57737/2/M%C3%A9sz%C3%A1ros%20Tam%C3%A1s%20b%C3%ADr%C3%A1lat.pdf |z Dokumentum-elérés |