A vendéglátás fő folyamatainak bemutatása a Budakert vendéglőben.
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | fő folyamatok HACCP magyar konyha vendéglátás vendéglő |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57737 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg57737 | ||
005 | 20250325112839.0 | ||
008 | 250325suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Mészáros Tamás | |
245 | 1 | 2 | |a A vendéglátás fő folyamatainak bemutatása a Budakert vendéglőben. |c Mészáros Tamás |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Projektmunkám során egy több évtizede működő budaörsi magyaros étterem bemutatását és annak fő munkafolyamatainak megismerését végeztem. Bemutatásra kerültek a beszállítok és a beszerzési lehetősége. A raktározás és a raktárak típusai és azok szabályai a HACCP szerint. Az ételkészitéshez szükséges konyhai eljárások, berendezések és technológiák. Személyzet napi feladatainak bemutatása. Több kutatási eredménnyel melyeket interjúkkal, éttermi szoftver elemzéssel és kérdőív segítségével szereztem meg. | |
695 | |a fő folyamatok | ||
695 | |a HACCP | ||
695 | |a magyar konyha | ||
695 | |a vendéglátás | ||
695 | |a vendéglő | ||
700 | 1 | |a Balog-Siposné Szöcze Anikó |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57737/1/vegleges_projektmunka_meszaros_tamas_l4beoz%20%287%29.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57737/2/M%C3%A9sz%C3%A1ros%20Tam%C3%A1s%20b%C3%ADr%C3%A1lat.pdf |z Dokumentum-elérés |