A vendéglátás fő folyamatainak bemutatása a Budakert vendéglőben.
Elmentve itt :
Szerző: | Mészáros Tamás |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Kulcsszavak: | fő folyamatok HACCP magyar konyha vendéglátás vendéglő |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57737 |
Hasonló tételek
A vendéglátás fő folyamatainak vizsgálata a Bellozzoban
: Tóth Sándor Dávid
: Tóth Sándor Dávid
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben
: Kun Zoltán
: Kun Zoltán
A vendéglátás fő folyamatainak az elemző bemutatása a Rozmaring Kertvendéglőben
: Maczák Zsuzsanna Réka
: Maczák Zsuzsanna Réka
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Burger King példáján keresztül
: Kisiván Milán
: Kisiván Milán
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Könyvtár Büfé példáján keresztül
: Páldi Petra
: Páldi Petra
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Three Corners Downtown Edition Hotelben
: Egedi Orsolya
: Egedi Orsolya
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
: Vígh Ramóna
: Vígh Ramóna
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül
: Nyirfás Luca Dorottya
: Nyirfás Luca Dorottya
PEST és SWOT elemzés a Krúdy vendéglőben
: Finta Áron
: Finta Áron
Az Al Rabló étterem fő vendéglátó folyamatainak bemutatása
: Tőkei Bence
: Tőkei Bence
A vendéglátás fő folyamatai a Benczúr Hotelben
: Dobrozemszky Gábor
: Dobrozemszky Gábor
A borok megjelenése a Budakert Vendéglő itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
A vendéglátás fő folyamatai és azok bemutatása egy önkiszolgáló étterem, a Dunakeszi BurgerKing étterem példáján keresztül
: Szentesi Marcell
: Szentesi Marcell
A Budapesti Értéktőzsde bemutatása és négy fő részvényének elemzése
: Szamkó András
: Szamkó András
A légitársaság választás fő szempontjai a diszkont és hagyományos modellek összehasonlítása
: Németh Anna
: Németh Anna
Magyarország fő vallásturisztikai helyszínei a Z generáció szemszögéből
: Salgói Panna Réka
: Salgói Panna Réka
Budapest lehetőségei az ezer fő feletti rendezvények befogadására
: Szó Bálint
: Szó Bálint
General Electric magyarországi tevékenysége és a fő üzletága a repülőgépgyártás /
: Sinkovicz István
: Sinkovicz István
A lakossági hitelezés folyamatainak bemutatása
: Burda Renáta
: Burda Renáta
A Waberer's raktári folyamatainak bemutatása
: Gáspár Bence Péter
: Gáspár Bence Péter
Vendéglátás marketing
: Rostás Dániel
: Rostás Dániel
Vendéglátás marketing
: Palcsák Barbara
: Palcsák Barbara
Vendéglátás marketing
: Priáll Edina
: Priáll Edina
A raktározás, mint fő logisztikai funkció bemutatása egy hazai logisztikai szolgáltató tevékenységén keresztül
: Mayer Szandra
: Mayer Szandra
Az OECD-országok külkereskedelmének fő vonásai a hetvenes években
: Losoncz Miklós
Megjelent: (1983)
: Losoncz Miklós
Megjelent: (1983)
Egy önkormányzat beszerzési folyamatainak bemutatása
: Vágó Virág
: Vágó Virág
A vendéglátás etikája
: Szemerédi Gábor
: Szemerédi Gábor
A vendéglátás etikája
: Gedeon Ábel László
: Gedeon Ábel László
Vendéglátás a szálláshelyeken
: Neczli Ervin Zsolt
: Neczli Ervin Zsolt
Fő folyamatok elemzése a vendéglátásban valamint a Székely Tanya csárdában
: Bohus Júlia
: Bohus Júlia
A szállodai vendéglátás tevékenységének bemutatása a Petneházy Club Hotel példáján keresztül
: Gnandt Tamás István
: Gnandt Tamás István
Underground vendéglátás Magyarországon
: Dajka Diána
: Dajka Diána
Az usanotebook.hu logisztikai folyamatainak bemutatása
: Szentpéteri Adrienn
: Szentpéteri Adrienn
A kisvállalatok a gazdasági növekedés fő hajtóereje?! A német és a hazai kis- és középvállalkozások helyzetelemzése, a kormányok KKV politikája
: Várnai Kata
Megjelent: (2007)
: Várnai Kata
Megjelent: (2007)
A központi adók, kiemelten a fő jövedelem típusú adók szabályai Magyarországon
: Várfalvi Nikolett
: Várfalvi Nikolett
Miért nem gurul a mozgó vendéglátás? A mozgó vendéglátás akadályai napjainkban
: Kovács Amarilla
: Kovács Amarilla
Hasonló tételek
-
A vendéglátás fő folyamatainak vizsgálata a Bellozzoban
: Tóth Sándor Dávid -
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben
: Kun Zoltán -
A vendéglátás fő folyamatainak az elemző bemutatása a Rozmaring Kertvendéglőben
: Maczák Zsuzsanna Réka -
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Burger King példáján keresztül
: Kisiván Milán -
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Könyvtár Büfé példáján keresztül
: Páldi Petra