A hajdúböszörményi Beregszászi Étterem és Rendezvényház működésének és marketingstratégiájának elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | 7P modell étterem marketing terv online marketing rendezvény(ek) |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57749 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg57749 | ||
005 | 20250325112849.0 | ||
008 | 250325suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Balogh Kamilla | |
245 | 1 | 2 | |a A hajdúböszörményi Beregszászi Étterem és Rendezvényház működésének és marketingstratégiájának elemzése |c Balogh Kamilla |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A vendéglátás a gazdaság egyik leggyorsabban fejlődő szegmense, amelyet a fogyasztói igények, trendek és technológiák gyors fejlődésével írhatunk le. Egy ilyen versenypiaci környezetben elengedhetetlen egy hatékony marketingstratégia kialakítása és végrehajtása, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy reagáljanak ezekre a változásokra, és versenyelőnyt biztosítsanak maguknak mindezáltal. Személyes érdeklődésemet ennek a témának az alapos elemzése iránt családi tulajdonú vállalkozásunk motiválja, a Beregszászi Étterem és Rendezvényház. Az étterem több mint egy évtizede szolgálja Hajdúböszörmény térségének lakosságát, ezáltal tapasztalatot és rálátást adva számomra a vendéglátóipar működésére vonatkozólag. Gyermekkorom óta aktívan részt veszek az étterem mindennapi működésében, így első kézből ismerhettem meg a szektor egyedi kihívásait és jellegzetességeit. Minden nyáron az étteremnek szentelem az időmet, ahol nemcsak gyakorlati munkában veszek részt, hanem – szüleim révén - betekintést nyerhetek a vezetési folyamatokba és a stratégiai döntéshozatalba is. Ez a személyes elhivatottság és tapasztalat motivált arra, hogy dolgozatomban feltárjam a Beregszászi Étterem és Rendezvényház marketing stratégiáit és tevékenységét.Úgy gondolom, hogy a témával a kereskedelemben és marketingben megszerzett elméleti ismereteimet gyakorlati kontextusban hasznosíthatom és bővíthetem. Szeretném, ha a dolgozatom eredményei nem csupán megfelelnének a szakmai követelményeknek, hanem kézzelfogható értéket teremtenének a családi vállalkozásunk számára is. | |
695 | |a 7P modell | ||
695 | |a étterem | ||
695 | |a marketing terv | ||
695 | |a online marketing | ||
695 | |a rendezvény(ek) | ||
700 | 1 | |a Kovács Dr. András |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57749/1/JNAL0R%2C%20Balogh%20Kamilla%2C%20A%20hajd%C3%BAb%C3%B6sz%C3%B6rm%C3%A9nyi%20Beregsz%C3%A1szi%20%C3%89tterem%20%C3%A9s%20Rendezv%C3%A9nyh%C3%A1z%20m%C3%BCk%C3%B6d%C3%A9s%C3%A9nek%20%C3%A9s%20marketingstrat%C3%A9gi%C3%A1j%C3%A1nak%20elemz%C3%A9se%20%282%29.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57749/2/Balogh%20Kamilla_k.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/57749/3/BA%20KM%20magyar%20b%C3%ADr%C3%A1lati%20lap%20BELS%C5%90_Balogh_Kamilla_Kov%C3%A1cs_A.pdf |z Dokumentum-elérés |