A hajdúböszörményi Beregszászi Étterem és Rendezvényház működésének és marketingstratégiájának elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Balogh Kamilla |
---|---|
További közreműködők: | Kovács Dr. András |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | 7P modell étterem marketing terv online marketing rendezvény(ek) |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/57749 |
Hasonló tételek
Változások menedzselése, a GE Hungary Rt. hajdúböszörményi gyárának esettanulmánya
: Kiss Dániel
: Kiss Dániel
Az Almásy Kastély Panzió és Rendezvényház és a Hercegasszony Birtok összehasonlító turisztikai elemzése
: Slezák Barbara
: Slezák Barbara
A Mantel Étterem működésének gazdalkodásának bemutatása és elemzése
: Stolczenberger Andrea
: Stolczenberger Andrea
A sikeres kisvállalkozások működésének feltételei a Zrínyi Étterem tükrében
: Gombos Gabriella
: Gombos Gabriella
Az NBA és az NFL gazdasági működésének és vállalati marketingstratégiájának összehasonlítása
: Dajka Dominik
: Dajka Dominik
Lenovo marketingstratégiájának elemzése
: Bognár Boglárka
: Bognár Boglárka
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
A Vapiano étterem és konkurenciáinak elemzése
: Kosán Noémi
: Kosán Noémi
Magyaros étterem stratégiai elemzése és kihívásai
: Kovács Vanda
: Kovács Vanda
A Budai Gesztenyés étterem elemzése
: Cseri Sámuel Kálmán
: Cseri Sámuel Kálmán
A BDO marketingstratégiájának elemzése
: Hosnyánszki Alexandra
: Hosnyánszki Alexandra
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra
: Jantner Dóra
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
Zamárdi Kalandpark marketingstratégiájának elemzése
: Smolár Fanni
: Smolár Fanni
Székesfehérvár település marketingstratégiájának elemzése
: Kromberger Bence
: Kromberger Bence
A Nordsee Étterem SWOT- és PEST-elemzése
: Tihanyi Beatrix
: Tihanyi Beatrix
A Vapiano étterem üzletpolitikája és kínálatának elemzése
: Simon Virág
: Simon Virág
A Károlyi Étterem és Kávéház kínálatának elemzése
: Pribék Anna
: Pribék Anna
Az Alabárdos étterem SWOT és mikrokörnyezet elemzése
: Kincse Balázs Vince
: Kincse Balázs Vince
A Corso étterem személyzetfejlesztési lehetőségeinek elemzése
: Juhász Béla
: Juhász Béla
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie
: Martin Regina Bonnie
A Startapro.hu marketingstratégiájának elemzése
: Kóbor Petra
: Kóbor Petra
A Scitec Nutrition marketingstratégiájának elemzése
: Balázs Gergő Attila
: Balázs Gergő Attila
A MARSO Kft. marketingstratégiájának elemzése
: Sári Ditta
: Sári Ditta
A Gyermelyi vállalatcsoport marketingstratégiájának elemzése
: Zelenák Márk
: Zelenák Márk
A LEGO Csoport marketingstratégiájának elemzése
: Hunyady Máté Gábor
: Hunyady Máté Gábor
A HELL ENERGY marketingstratégiájának elemzése
: Antal Brigitta Krisztina
: Antal Brigitta Krisztina
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
Egy egészségtudatos étterem bevezetésének marketingstratégiai elemzése
: Misztl Alexandra
: Misztl Alexandra
Az XO Bistro Étterem tevékenységének elemzése
: Regős Péter
: Regős Péter
A Négy Muskétás SE marketingstratégiájának elemző bemutatása
: Balogh Borbála
: Balogh Borbála
Bécs turizmus marketingstratégiájának hatékonysági elemzése
: Hajdú Anna Hajnalka
: Hajdú Anna Hajnalka
Külföldi felsőoktatási intézmény marketingstratégiájának elemzése
: Punk Dóra
: Punk Dóra
OTP Ingatlanpont Kft. marketingstratégiájának elemzése
: Bátori Edina
: Bátori Edina
A BUDAPESTI TRATTORIA TOSCANA ÉTTEREM BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE
: Perczel Simeon
: Perczel Simeon
A Kingspan Kft. marketingstratégiájának bemutatása és elemzése
: Bencze Benjámin
: Bencze Benjámin
A Color Kft. marketingstratégiájának bemutatása és elemzése
: Bakó László
: Bakó László
Belvárosi szépségszalon marketingstratégiájának elemzése és fejlesztési javaslatok
: Scharle Fanni
: Scharle Fanni
Hasonló tételek
-
Változások menedzselése, a GE Hungary Rt. hajdúböszörményi gyárának esettanulmánya
: Kiss Dániel -
Az Almásy Kastély Panzió és Rendezvényház és a Hercegasszony Birtok összehasonlító turisztikai elemzése
: Slezák Barbara -
A Mantel Étterem működésének gazdalkodásának bemutatása és elemzése
: Stolczenberger Andrea -
A sikeres kisvállalkozások működésének feltételei a Zrínyi Étterem tükrében
: Gombos Gabriella -
Az NBA és az NFL gazdasági működésének és vállalati marketingstratégiájának összehasonlítása
: Dajka Dominik