A Gundel Étterem fenntartható és környezetbarát rendezvényszervezése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Vavrik Kata
További közreműködők: Róbert Nóra
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:étterem
fenntarthatóság
Gundel Étterem
környezettudatosság
rendezvényszervezés
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/57759
Leíró adatok
Kivonat:A Szakdolgozatomban a Gundel Étterem fenntartható és környezetbarát rendezvényszervezéséről írok, azon belül is az ezt megvalósítható körülményekről.Segítségemre volt egy mélyinterjú során Magyary Jenő, aki a Gundel Étterem Ügyviteli Igazgatója. Mély betekintést nyerhettem az általa kapott válaszok alapján az étterem jelenlegi környezetbarát törekvéseire, illetve alap pillérként segített hozzá a kutatásomhoz, hogy minél több fenntartható kivitelezést tudjak ajánlani az étterem számára.Fontos volt sszámomra, hogy egy kérdőíves kutatás által megtudjam, hogy az étteremben dolgozók, illetve a vendégek milyen benyomással távoznak az ott eltöltött rendezvényekről, hogy pontosabb képet kaphassak és minél relevánsabb információkhoz juthassak.Úgy gondolom a kutatásom során sikerrel jártam és sok olyan információhoz férkőzhettem hozzá, amelyekbe csak néhány ember nyerhet betekintést, amiért hálával tartozom.